Första morsdag!

Idag är det morsdag, min allra första morsdag! Då vi inte pratat om de direkt hade jag inga förväntningar, men min man kan han!

Strax efter 7.30 kom han hem från jobbet, har då varit på kvantum och in kommer han med frukost på sängen, rosor och present! Jag blev så glad och rörd, fällde en liten tår och blev helt varm i hjärtat! 


Presenten, herre jisses så glad jag blev! Johanna fick en hon av Coffe så vi ska gå tillsammans! 


Tyra tog sovmorgon så jag åt frukost i lugn och ro, efter lunch gick vi ut en sväng på stan och sedan en promenad.


När vi kom hem gick David upp, lite fika och fix sedan tog vi en promenad allihopa. 

Söndag betyder ju även efterrätt hos oss, ikväll blev de min favorit, marängsviss! 


Tyra har somnat i soffan, jag ska samla kraft till att borsta tänderna och sedan gå och lägga mig! 

Tack för att jag får vara din mamma



Härlig lördag!

Efter frukost och fix packade jag och Tyra oss ut i regnet och körde upp till Morkullegatan. Där väntade en heldag med fina vänner, Johanna, Isa, Hogler, Alfons, Matilda, Alfred och så klart Pelle.

Det fikades, lektes och pratades massa då de vart ett tag sedan vi sågs fanns de så klart en hel del att ta igen. Så himla skönt att de känns som de vart igår man träffades så de inte blir så där stelt och ansträngt! 







Vid 16 begav vi oss hemåt, efter lite matning och kaffe tog vi med oss David och åkte till Hajen för veckohandling. 

Under kvällen har vi ätit middag, jag har bakat en kaka som vi ätit och vi har myst i soffan! Har en trött bebis som somnade nyss och jag samlar krafter för att göra mig iordning och göra detsamma! 







Bullar!

Dagen började strax efter 5, vart uppe ett tag och sedan somnade vi om en liten stund! 
Åt frukost med David när han kom upp, sedan kom hans pappa och rosanna förbi en sväng.

Efter lunch skulle vi tagit oss en promenad men då vart det så himla mörkt och grått ute så vi stannade inne något som visade sig vara ett smart val!

Jag och Tyra klädde på oss och körde sedan bort till Morkullegatan, där hade vi en toppen eftermiddag med Johanna, Isa, Holger, Alfons, Emelie, Pelle och sedan även Coffe! Det bjöds på nybakta apgoda bullar och kaffe och massa prat och skratt så klart! 

Väl hemma vart David i fullgång med tvätten och middags lagning, hemma gjorda hamburgare med hemmagjort bröd och efter de chokladpudding och Lets dance! 

David åkte till jobbet vid 22 och Tyra ligger bredvid mig och sover så de är dags för mig att sova med! 




Kusinmys!

Möttes av en rengnig och grå dag idag så fram till David åkte till jobbet vid 2 hängde vi mest i soffan, städade även kylen! 

När David åkt till jobbet packade jag och Tyra ihop oss och begav oss upp till Göteborg för ett första stopp hos farfar. Han vart verkligen jätte glad över att vi hälsade på och 1 timme och 1 rejäl spya senare vandrade vi bort till kusinerna där även mamma höll till! 

Har inte träffat Molly och Lion sedan Mollys kalas (då Tyra var 6 dagar) så de vart verkligen på tiden! 
Molly gillade bessis Pyra väldigt mycket, och de gick bättre än väntat lite nyp, tryck och hårdragning men inte värre! 




Lion och Tyra gosade så klart med, under lite med avslappnade och lugna former! 




Ska bli så himla kul när Tyra blir lite äldre och lite roligare för Lion och Molly att hänga med! 

Vart så mysigt att träffa Johanna och barnen igen och tiden sprang iväg, vid 8 åkte både mamma och vi hem! 
Men nästa helg vankas de kalas för Lion så vi ses snart igen! 

Museum och indiskt!

Igår vart de ännu en dag med sol, efter frukost gick jag, David och Tyra en liten promenad, skönt så länge man inte hamnade i skuggan och blåsten! 

Vid lunch kom Davids mamma och efter lite kaffe begav hon sig hemåt och David åkte till jobbet.

Jag och Tyra mötte upp mamma på museet, lite tavel fix följt av en sväng på stan som avslutades med kaffe på biblioteket!

Min kärlek fick en ny mössa som sitter relativt bra 



Kvällen bjöd på indiskt framför någon serie vi hittade på netflix!

Tyra har sovit hela natten, vaknade vid 6.20 för lite mat men somnade sedan om och sover fortfarande! Kanske är de så bra man sover om man får somna i mormors famn! 

Sommar redo!

Natten har varit sådär, vid 2 vaknade Tyra för att äta och ville inte somna om sen om hon inte fick ligga bredvid mig vilket hon såklart fick men de innebär ju att man själv sover lite sämre! Däremot innebär de ju även att vi sig till 5.45 istället för 4.45 en timme som gör ganska mycket! 

David jobbar eftermiddag idag så vi äter frukost ihop, Tyra ligger bredvid i soffan och sover och i eftermiddag kommer mamma! 

Under dagen tänkte jag mig en sväng på stan, Tyra behöver nya pyjamaser, stl 50 är aningen tight ju! 

Uppdaterade förresten hennes sommargarderob häromdagen, hoppas att vädret vänder så vi får användning för de!!




Toppen tisdag!

4.45 gick vi upp idag, som tur är blir Tyra trött efter 1&1/2 timme så då får hon lite mat sen sover vi igen.

Vid 10.30 mötte vi upp Johanna, Holger och Alfons för lite fika på biblioteket. Barnen skötte sig som vanligt exemplariskt och efter fika och bokläsning gick vi en promenad så dom minsta fick sova och sedan hem till Morkullegatan för lite matning av barn.


Sen gick vi ner mot stan igen, lite promenad och en sväng till Spöklekplatsen!
Jag gick hem och dom andra gick till tåget och mötte Isa.

Hemma matade jag Tyra och åt lite sen lunch innan jag och Tyra packade ihop oss igen och mötte upp Amanda för en fika på EH, dit kom även Isa, Johanna och barnen senare! 

Kvällen har spenderats med min lilla familj. Nu kollar vi på Breaking News, Tyra sover i mitt knä så egentligen borde iaf vi två gå och lägga oss, allt för att få lite fler timmars sömn! 


Dagar som denna är sånna man kan leva på hur länge som helst, blir helt varm i hjärtat när jag tänker på hur fina vänner jag har runt mig och hur fantastisk liten familj jag har!

Bra start!

Imorse när vi vaknade smattrade regnet mot rutan och det kändes inte jätte lockande att sparka igång veckan. Men under morgonen klarnade de upp och de visade sig bli en toppen dag! 

Jag och Tyra har idag hängt med Johanna och Holger och senare kom även Alfons hem! Vi har som vanligt pratat massa, druckit kaffe och lunchat. Fick även lånat deras tvättmaskin och tvätta babygymet då gårdagen bjöd på en trippel kaskadspya i de! 

David hämtade upp oss och vi åkte till Harald Nyborg, han skulle ha vikter och ett skivstångs set på 50 kg blev de, jätte festligt att bära upp till lägenheten...

Dags att sova! 




ESC och söndag!

Medan vi vart på bröllop igår gick ESC av stapeln, vi kom hem strax efter 00.00 från bröllopet så vi kollade på röstningen och som säkert alla vet vann ju Sverige! 
Sverige vann för 6:e gången och 5:e gången vart ju rätt nyligen så man skulle nog kunna säga att vi börjar bli lite av ESC proffs! Och ESC tönt som jag är grät jag såklart av lycka när Måns vann, grät även idag när de kom på Nyhetsmorgon! Synd bara att jag inte vart kvar med Johanna när Måns vann, David vart väl inte riktigt lika exalterad som mig och Tyra sov! 

Idag jag vi iaf inte gjort så mycket, varit ev väldigt skön söndag. Handlade imorse följt av långfrulle framför Nyhetsmorgon, sedan tog vi en promenix ute i de fina vädret! 


Efter lunch kom Julle och klippte, strax efter att han åkt kom Pontus och Emmy på besök. Dom hade med sig jätte fina presenter till Tyra! Vart länge sedan vi sågs och de vart trevligt som vanligt! 


Kvällen har bjudit på taco middag följt av semifreddo (?), med smak av kardemumma och vanilj, som David gjort!


Dags att sova! 


Bröllop!

Igår vankades det bröllop, de vart dags för Emelie och Timmy att gifta sig! 

Vart lite molnigt på morgonen men sen sprack de upp och dom hade verkligen tur med vädret, en fantastisk vigsel ute i trädgården!

Dagen/kvällen bjöd på massa skratt, tårar, glädje och kärlek så klart! Även god mat, tårta, dans och tal! 

Det strålade om brudparet och bröllopet vart verkligen jätte lyckat! Önskar er ett långt och lyckligt liv med kärlek i massor!! 
Tack för att vi fick vara med och dela denna dag med er!  




















Mammor och fika!

Idag vart de dags för första träffen med mamma gruppen! Vi vart 6 stycken, jätte skönt att inte vara så många, och idag presenterade vi oss och våra bebisar och gick sedan genom lite vad vi vill/ska göra/ta upp. Känns som en jätte bra grupp, 2 av mammorna gick samma föräldragrupp som mig och David och en annan mamma bor 2 trappuppgångar bort! 

Efter detta gick vi hem och åt lunch, sedan åkte David till jobbet och jag och Tyra gick till biblioteket och sedan upp till Johanna och pojkarna där det bjöds på kaffe, nybakta muffins och väldigt trevligt sällskap som vanligt! 

När vi kom hem hann jag fixa lite innan Tyra tappad humöret helt och enda stället hon inte grät på vart skötbordet så vi fick hänga på toaletten ett tag!
Efter många om och men somnade hon och vaknade som en ny människa, så vi har haft en väldigt trevlig kväll framför ESC! 





BVC och besök!

Denna veckan jobbar David kväll så vi åt frukost ihop imorse innan vi tog oss ut på en promenad, vart mycket varmare än jag trodde och solen vart framme hela promenaden! 

Efter lunch åkte David till jobbet och vi gick till BVC, samtal om hur jag mår och väga/mäta som vanligt. Man kan ju lugnt säga att de inte går någon nöd på Tyra, 5020g och 57 cm lång, hon växer så de knakar!

Under kvällen har Sara, Teresia och Gentiana varit här, jag bjöd på frukt (alla är nyttiga) och vi pratade massa, nästan så jag vill tillbaka och jobba! 
Dom hade med sig presenter, väldigt fina presenter!



 


En jätte gullig bok OCH världens finaste apa som jag själv velat köpa till Tyrisen, så himla glad! 

Nähä dags att sova, trodde Tyra skulle vakna och vilja äta men tydligen inte! 


Shopping och regn!

Igår började David jobba igen, efter 3 veckor hemma.

Efter vila och frukost klädde jag och Tyra på oss och begav oss ut på stan, det verkade även resten av varbergs befolkning gjort, jätte mycket folk över allt! 
Tyra har växt och stl 50 är nu på gränsen så jag köpte lite kläder i 56, hon har ju lite hon fått/ärvt men behöver lite mer ändå! 








Johanna vart förbi en sväng innan David kom hem från jobbet, alltid lika trevligt! 




Kvällen spenderades med mina kärlekar i soffan! 

Idag vaknade vi upp till halvorkan och regn så dagen har mest gått åt till att mysa och sova (välbehövligt efter en mindre bra natt). Men jag hann även städa, dock inte dammsuga och torkagolven så de får göras imon! 

Davids mamma och Stellan vart här en sväng, efter att dom åkt fixade David middagen och sen såg vi på film! 

Introducerade giraffen Sophie idag, vilken hit!



Öströö!

Idag hade vi tvättid 8-12, efter att jag kört igång första vändan hoppade jag in i duschen medan David gjorde frulle! 

Efter lunch hade jag återbesök på MVC, kul att träffa Ale igen och enligt henne såg allt finfint ut! 

När jag vart klar där packade vi in oss i bilen och begav oss till Öströö där familjen Skog/Johnsen väntade. Toppen väder, härligt sällskap, god fika och gulliga får/lamm gjorde eftermiddagen perfekt! 




Under kvällen har David tränat följt av middag och mys framför Lets Dance!

Sol!

Vaknade upp till en solig dag! David som varit på quiz igår sov på soffan inatt, men när Tyra tyckte de vart dags att gå upp bytte vi plats med honom! 

Den trötta pappan bytte sedan plats med mig så jag kunde fixa frulle! 


Förmiddagen spenderades på balkongen i solen, Tyra sov i babysittern, vi fick invigt hennes solhatt! 



Under eftermiddagen tog vi oss en promenad och en sväng förbi kvantum för att posta lite paket och handla lite. 
Kvällens middag blev hemkörd pizza framför tv:n! 


Nu har vi flyttat in till sängen, Tyra och David sover redan men jag antar att Tyra vaknar snart för lite mat så jag håller mig vaken en stund till! 




Rosetter!

Halva veckan har gått, imon är de röd dag så en skön helg känsla har infunnit sig! 

Har inte gjort jätte mycket i veckan. I måndags gjorde vi mest ingenting, vilade och hängde!

Igår vart vi på gekås, David har inte varit där på flera år så de vart väl dags! Men aldrig mer, allt ska gå så fort och det passar inte mig alls som gärna går i min egna värd och tar på allt!

Idag har jag, Johanna, Tyra och Holger varit på Kungsmässan! I bilen fick vi plats med båda vagnarna och jag fick knö in mig i mitten mellan 2 bilbarnstolar, vilket innebar en del klättring. Folk som såg oss packa ur oss ur bilen måste undrat vad vi vart för folk! 

Inga fynd gjordes men vad gör de när sällskapet vart förträffligt?! 

Blev en sväng på stan med David efter de, fick köpt en kostym! 

Kvällen har spenderats med Angelica, Tyra och Mirja hemma hos Mirja där jag fick kollat på massa klänningar inför Emelies bröllop, tog med mig 3 hem så det är nog löst nu iaf! 

Nu sover Tyra så jag ska med passa på! 

Fick förresten hem jätte fina rosetter/hårband jag beställt till Tyra 








Brunch!

Idag vart vi uppe med tuppen igen, 4.45 är de dags att vakna men sen somnar vi om i soffan runt 6.30!

David åkte och handlade vid 8, vi fortsatte sova. Han fixade lite frukost när han kom hem innan de vart dags att göra oss iordning och köra upp Tyra till Angelica, sedan vart de dags för brunch på stadt med Johanna och Coffe!

Vi satt länge och åt och pratade, och vi vart alla jätte nöjda med maten.


Vi vart en sväng på Mio, sedan vart Mathilda här en liten stund innan vi tog oss ut på en promenad följt av middag och sedan film! 




Regn!

Denna lördagen har bara försvunnit, känns som dagen varit lång samtidigt som jag nu inte förstår vart den tog vägen. Antagligen för att vi knappt gjort något.

Frukosten stod serverad när jag kom upp vid 8, efter den myste jag och Tyra i soffan medan David tränade. 
När han kom hem åt vi lunch och passade sedan på att gå ut en sväng. Grått och tråkigt väder, men de blåste typ inte och började inte regna förren vi kom hem.

Davids syster vart här en sväng utöver de har vi inte gjort något idag, hängt i soffan och ätit middag! 

Imon vankas de brunch!




Fredag!

Som vanligt (verkar de som) vart de väckning vid 5, gick då upp men vid 5.45 somnade Tyra igen så vi bäddade ner oss i sängen igen ända fram till 7.30! 

Tvättid 8-12 stod på dagens schema, köpa router och lite andra ärenden och städa hann vi också med. Mitt i allt detta kaskad spydde Tyra. Hon och jag badade i kräks, även David och soffan fick en del! Men hon har varit nöjd sen dess, lite extra hungrig bara, så de vart säkert någon "rensning" som behövdes! 

Efter middagen åkte vi till Morkullegatan, Lets dance, bokläsning och massa prat blev de, lika trevligt som vanligt! 

Nu somnade Tyra om igen, så jag ska försöka få mig lite sömn med! 

Kvällens middag



Frukost och krångel!

Imorse slog Tyra upp sina ögon vid 5, lyckades iaf ligga kvar i sängen till 5.45, skönt då man hunnit vakna till lite! 
Men vi sov mellan 7.15-8, så de vart skönt! 

Strax efter 9 kom Johanna och Holger, dom hade med sig goda frallor från Kustbageriet som vi åt till frukost. Inte nog med de så hade Holger med sig en present till Tyra, värdens finaste body och byxset som Holger har likadant så dom kan matcha!

Tyra fick rosa och Holger har blå

Efter massa frukost, kaffe, prat och lek åkte Johanna och Holger hem. Resten av dagen har gått åt till att koppla in vårat nya internet och våran nya boxer! 

David började vid 8 och boxen vart inga större problem (förutom att 1,2 och 4 saknas) men internet fick vi inte igång förren typ 16.30, efter varsitt samtal till leverantören plus ett samtal då dom ringde upp oss! 
Hatar när sånt här ska krångla, så himla irriterande! 

Så imon ska vi köpa en router så vi får trådlöst internet hemma och så hoppas jag på att någon hör av sig och fixar så vi får kanalerna vi saknar med! 


Lite av varje!

Idag har vi gjort lite allt möjligt, började med en visning imorse efter frukost, sen drack vi lite kaffe följt av lunch!



När David gick till gymet mötte jag upp Johanna, Holger och Pelle för en promenad i det härliga vädret! Vi gick oss varma och lite vilse (som vanligt), "släppte" av mitt sällskap på förskolan och tog en liten sväng på stan.
Provade en bikini men måste se hur dom jag redan har är då de egentligen är dumt att köpa ny denna sommar..

Under eftermiddagen kom Davids mamma förbi och vart här en sväng, efter att hon åkt fixade David middagen.

Det är trots allt lill lördag

Vi kollat på Svett och Etikett och Tyra ligger bredvid mig och sover.





Konst, bank och gekås!

Haft en lite krånglig natt, vart uppe en sväng vid 4 men lyckades få Tyra att somna om, vaknade vid 5.30 och slutligen vid 7.30! 

Tog en liten Power nap efter sin frukost

Mamma kom efter frukost ovh efter lite häng ordnade vi lite på museet innan jag lämnade Tyra hos Mathilda och mamma där uppe och begav mig ner till banken.
Nu har vi fått öppnat ett konto åt Tyra och försäkrat henne också. Vart även massa annat snack om försäkringar och sparformer, förstod en del av de iaf!


Hem och mata Tyra för att sedan åka till gekås med mamma och Mathilda. Lagom med folk så besöket gick smidigt! 

Dagens shopping


Skönt att komma hem till min lilla bebis, som tydligen levt rövare här hemma! 


Besök och BVC

Klockan 5 vakande Tyra för lite mat, vid 6 gav jag upp försöken att somna om så de vart bara att gå upp. Men det blev typ 45 min sömn i soffan innan David kom upp vid 8.30 och gjorde frukost! 

Han drog till gymet och strax efter de kom Emma på besök! Vi har inte setts på väldigt länge så de vart jätte kul! 

Hon hade till och med med sig fina presenter till Tyra! 




Klänningen har vi redan, men de blir nog inga problem att byta den till något annat fint!

Efter att Emma åkt och vi ätit lunch begav vi oss till BVC, vägning och mätning som vanligt. 6 veckor gammal väger nu Tyra 4448g och är 55 cm lång! 

Liten sväng på stan efter de och sedan hem och drack kaffe! 

Snart somnar Tyra och då ska jag med passa på. Imon kommer mamma/mormor! 

Söndag!

Denna söndag hade vi inga planer alls, förutom tvätt 12-16, efter gårkvällen med en Tyra som inte vart helt nöjd kändes de väldigt skönt! 

Natten vart bra, vid 5.30 la jag henne bredvid mig för att få lite extra sömn hon vart inte helt övertygad men tillslut så! 
Vid 8.30 gick vi upp och vid 8.45 kom David hem från Hajen! 

Frukost följt av tvätt och under tiden en promenad i det härliga vårvädret.
Nu är tvätten vikt och inlagd, sängen är ny bäddad, Tyra ligger och sover i sin säng (!) och maten är strax klar, de blir grillat! 

Resten av söndagen spenderas i soffan! 

Nybadad och nöjd

Apstor humla i tvättstugan





Kosläpp!

Idag vart de dags för kosläpp, som planerat packade vi in oss i bilen vid 9.15 och körde till Viskadalen, där vi mötte upp familjen Skog/Johnsen och Christoffers föräldrar! 

Vi hade verkligen tur med vädret och efter att kossoarna släppts ut köpte vi glass (som gjorts på gården) sedan packade våran lilla familj in sig i bilen då Tyra blev hungrig.







Väl hemma blev de lunch och när David gick till gymet tog jag lch Tyra en sväng på stan där vi sprang på Johanna, Christoffer och barnen, så Tyra just somnat hängde vi med dom en sväng på stan och till Spöklekplatsen! 

Under kvällen tog vi en sväng till hemmakväll, annars har vi bara vilat i soffan. Tyra verkar ha ont i magen och har varit jätte ledsen hela kvällen, somnar i 15 min och vaknar sedan och skriker, gör så ont i hjärtat! 

Nu sover hon så vi ska göra oss iordning och göra detsamma, vet inte vad för natt som väntar oss!





1:a maj!

Vi vaknade upp själva imorse då David åkt till jobbet! Efter frukost framför Nyhetsmorgon tog vi oss en power Nap, jag en kort och Tyra en lång! 




Jag hann göra mig iordning och äta lunch innan Tyra vaknade och ville ha mat. Efter detta tog vi en sväng på stan, mötte upp Angelica och Johan på mignon för en kaffe! 

När David kom från jobbet städade jag lite innan vi gjorde oss iordning för middag på Morkullegatan! Inte nog med att maj äntligen är här, det är även Christoffers födelsedag! Kvällen till ära skålade vi i alkoholfritt vin och åt tacos. 

Som vanligt en jätte trevlig kväll med våra fina vänner! 

Nu är det läggdags och ladda inför morgondagens kosläpp! 

Glad bebis i eftermiddags 




RSS 2.0