Godnatt !


   Nu sitter jag här, ny borstade tänder och sminket borta, himmla skönt ! Ska gå in på mitt rum och krypa ner bredvid David som var snäll och kom hit, kan bero på mitt tjat !

   Nu ska jag sova då jag ska upp och jobba imon och sedan orka med kvällen !

   Tack Julia för en mysig middag ikväll med dig, Matilda och Wicky !

Köpt lycka !


   Idag gjorde jag ett himmla fin fynd på rean, trots mitt hat mot rean var jag tvungen att ge mig ut i den och visst var jag lycklig efter mitt köp av kavaj för endast 149 :-, tyvärr har jag kläd ångest inför nyår ..

   Nu sitter jag här med min köpglädje och mina nygjorda naglar och jag är nu helt övertygad om att man kan köpa lycka !

   Over and out !

Utflykt !


   Här sitter jag vid datorn, helt klar att åka eftersom jag och pappa bestämmde att vi skulle åka 10, som ni ser blev det inte så. Till min förskräckning säger pappa när jag frågar om han är redo att åka att han ska ha ett snabbt telefonmöte, jisses ! Hoppas nu på att det inte ska bli ett utdraget som tar hundra år !

   Jag ska åka upp till Göteborg, träffa Johanna, gå i affärer och sedan till Varberg för att göra mina naglar, oj vad jag längtat efter det har inte riktigt kännt mig tillfreds utan dom !

   Byebye !

Ledig en söndag ?


   Idag är det söndag och otroligt nog har jag inte spenderat min dag på en röd heltäckningsmatta i en butik utan fönster, med mörkblått tak. Nejnej, jag har sovit tills jag VALDE att gå upp, sedan har jag och D varit i Varberg och gått i affärer, de ni !

   Har försökt ladda upp lite bilder på Fejjan, men något saknas och jag får inte ihop det, men innan jag orkar röra på mig och gå bort till Ludwig och be om hjälp så får jag helt enkelt vänta med det, något jag gjort i en månad eller mer !

   Byebye !

Härligt !


   Idag är det lördag och jag har jobbat. Så nu sitter jag välförtjänt i soffan med datorn i knät och kollar på tv, mycket skänt efter en dag av mssa spring på jobbet !

   Har inga planer för kvällen, det ända jag vet äör att jag är ledig imon och då ska jag in till Varberg med David och kolla i affärer, jihooo !

   Nu ska jag hjälpa pappa med tacosen som är kvällens måltid ! Yammi !

Vart tog helgen vägen ?


   Som varje vecka har det varit helg nu, men jag har inte märkt av det de minsta eftersom jagn vanligt. Men som alla säger, det är ju pengar, trots det känns det inte kul längre, börjar tröttna på 6 dagars veckor. Men nu är det inte långt kvar tills jag är ledig TVÅ hela dagar ! Jippie !

    Förövrigt har jag fått min julklapp av jobbet, en stor resväsk. pyttsan till julklapp tänker väl ni, men jag är glad eftersom min förra resväska för x-antal årsedan blev stulen ! Tack BR !

    Nu ska jag sova för att orka ännu en dag i helvete, vi ses på Br 11-21.15 !

Fredag !


   Äntligen fredag, dagen man alltid längtar efter, tyvärr betyder fredag för mig inte helg eftersom jag inte är ledig förren julafton nu, men visst äre kul med fredag för dom som kan utnyttsom en riktig fredag ! Nu sitter jag hos David, lyssnar på musik, kollar olika sidor och kollar på film !

   Jag är trött nu, mn här kommer min favvo låt just nu !

On my way !


   Nu har jag precis sminkat klart mig och lagat min lunch så nu är det bara kvar att platta till mitt hår lite, hitta mina kläder och sedan äta frulle innan det bär av till jobbet !

   Efter jobbet ska jag förbi D och mata katten och sedan hem till Isa och fixa hennes hår ! 

   Ha en fin dag ! 

Jul mycket !


   Just nu är det bara 1 vecka kvar till jul det innebär att det är en del att göra ! Dessa  dagarna som gått har jag haft fullt upp känns det som, efter jobbet har jag mött upp mamma ovh hjälpt henne med julklappar och mat handling, och igår fick vi även bakat lussekatter och ätit julskinka ! Yammi !

   Idag unnade jag mig lite lyx och gick till frisören Lizeth, mysigt att bara sitta och prata och bli omhändertagen ! Efter det åkte jag och köpte sladdar till jobbet sedan in till stan igen och möta upp D, fick köpt en julklapp också !

   Snart ksa jag, pappa, Ludwig och Kim åka in till Vabrerg och deras Julexpo, spännande !

   Byebye !

Fallet !


   Igår hade Matilda förfest hemma hos sig, trots att jag skulle jobba idag följde jag med dit och festade till det ! En mycket lyckad kväll med skratt, vin, musik, dans och spel med hemma gjorde kortlek ! Kom inte längre än en parkbänk utanför krogen då min plånbok försvunnet, men det var väl lika bra det, vem vet hur det hade slutat ?

   Tack för en toppen kväll min vänner som jag inte ångrar att jag var med på, trots mitt dyk från trappan som medförde lindrigare smärtor i (så klart) vänster armen och nu även axeln !

   Nu ska jag skriva klart min önskelista och sedan blir det film !

My oh my !


   Jisses vad klockan har blivit mycket ! Dags för mig att sova eftersom jobbet kallar imorgon, som vanligt på lördagar nu för tiden, även söndagar !

   Idag förutom att jobba har jag ätit middag med familjen, hann även med en stund på stan med d på min lunch och nu under kvällen har jag och pappa kollat på film, mycket mysigt !

   Har fått en himmla smärta i axeln, lite jobbigt eftersom det är en del man använder mycket, men vi tackar gud för att det är höger och inte vänster, man får ju se de positiva i det !

   Nu ska jag sova för att orka upp til en ny morgondag med massa skrikiga barn och krävande kunder !

   Byebye !

Back on track !


   Jaha, igår kom jag hem efter en vistelse på Tjörn med Isa, en mycket mysig och julig vistelse som bjöd på Greveholm, Trolltider, Mamma Mia, glögg, julmust och SNÖ ! Tack för två toppen dagar !

   Idag har jag jobbat, känns att jag inte jobbat på 2 dagar nu, har minsann lite ont i benen ;) Dagen gick inte så fort förutom den sista timmen som vara flög iväg, kan bero på att jag bara tramsade runt och var trött !

   Nu ska jag kolla på de avsnitten av julkalendern jag missat sedan ska jag till D !

Resan är nu över! Så nu sitter jag

MMS

Resan är nu över! Så nu sitter jag och Isa och kollar på Greveholm och äter godis. Mysigt värre!


Roadtrip !


   Om ca 20 minuter ska jag åka och hämta upp Isa för att hon och jag tillsammans ska ta oss upp til bergen och Tjörn ! Spännandeska det bli och mysigt ska vi ha med julmusik, julkalender och mat !

   Igår var jag på julbord med familjen på Salt och Sill som ligger på Tjörn, mycket god mat och mycket trevligt !

   Byebye !

Sunday !


   Idag är det söndag och jag har jobbat, vilket inte längre är ovanligt en söndag ! Igår tog jag det bara lugnt, efter jobbet åkte vi upp till Gbg och kollade på Bolt på bio, något som någon leverantör till pappa fixat, filmen har egntligen premiär senare. Efter bion åkte vi upp till Avenyn där vi kollade på ljusspelet och sedan hem !

   Skulle blivit en mys kväll i soffan men Angelica som befann sig i Halmstad ringde och mådde dåligt och ville hem så jag och pappa åkte och hämtade henne, sä när vi väl kom hem vid 00.30-1.00 gick vi och la oss. David ringde 3.20 och ville komma och sova så jag gick och öppnade åt honom.

   Inte varit en så spännande helg men det kan vara sjönt det med ! Nu ska jag gå och ställa in fläskfilén i ugnen och sedan göra en sallad !



   Filmen handlade om den skådelspelande hunden Bolt !

Bio sedan ljusspel uppe på avenyn!

MMS

Bio sedan ljusspel uppe på avenyn! Kan de bli mer julmys?


Glöggmys !


   Nu är jag hemma hos Davivi har legat framför tv:n myst, ätit tacos, druckit glögg, ätit pepparkakor och kollat på Du är vad du äter :D

   Nu ska jag gå och vara lite mysig så inte D blir tokig ! Kanske blir sängen om en stund är trött som tusan och imon blire en hel dag på jobbet !

Underbart !



   Så vackert och mysigt ! En väldigt fin text .

Shit Pommes !


   Kom hem för ungerfär 1 timme sedan, var tvungen att sätta mig framför tv:n och vila lite efter några hårda timmar på Gekås, jisses vad folk det var ! Men jag fick köpt en del bra grejjer, säkert onödiga men jag kände att jag behövde dom så min själv blev glad iaf, däremot blev min ekonomi inte bättre av detta besök, men vad gör det om 100 år ?

   Nu ska jag slappa mer !

Finally !


   Idag är det dagen jag väntat på i en evighet känns det som, det är nämligen GeKås dagen ! Jihoo ! Direkt efter David slutar jobbet åker han, jag, Angelica och Mathilda dit. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag längtar ;)

   Igår var jag på julbord med jobbet på Harrys (?), jag var vädligt skeptisk till detta och det var jag med all rätt eftersom maten inte var direkt något hit, men dom hade goda nötter och pepparkakor, det är alltid något ! Som tur väl var hade jag inga större förväntningar och man kan säga att vi gjorde ett nerköp medtanke på att vi förra året var på Grappa, går verkligen inte att jämföra !

   Var hemma någon gång efter 23 igår och tyckte att det var skönt att jag var ledig idag, men då ska man ju självklart åka till tandläkaren 7.15 så någon sovmorgon blev det inte. Hos tandisen konstaterade min tandläkare att jag börjar bli vusen och detta var mitt sista gratis besök, men jag ska teckna en försäkring i början av nästa år så jag bara betalar en fast summa/år, vilket verkar smart !

   Nu ska jag slänga mig framför tv:n !

Full fart !


   Idag är det måndag, redan den 1:a december, har gått ofattbart fort ! Hinner ju knappt med.

   Angelica sov här inatt så imorse åt vi fuller tillsammans, gjorde oss iordning och åkte tillsammans med mamma in till Varberg och fixade och sedan vidare till Ikea och shoppa loss ! Jisses, massa folk och massa bär, Johanna mötte även upp oss och hjälpte till. Som tur väl var blev den en korv innan vi gick in och en korv när vi blev klara, för vissa blev det fler !
   Efter Ikea åkte vi ochlämnade Johanna sedan in till Varberg, hjälpa Angelica, handla och köra hem Angelica, sedan var det dags att bege sig hem till Bua !

   Nu sitter jag här utmattad och faktiskt trött, kommer väl hålla i sig tills jag ska sova ! Imon ska jag jobba börjar 9 men jobbar bara till 16.15 dessutom har jag bil, sicken lyxdag det blir ! Förövrigt är min vecka faktiskt ganska full med saker att göra men hellre de än att bara ligga och ruttna !

   Nu ska sminket väck och sedan ska jag krypa ner hos my boy !

1:a Advent !


   Idag är det redan 1:a advent, imon/idag är det 1:a december, vilket betyder att du är dags att välkomna en ny Julkalender, jag hoppas innerligt att detta är en himmla bra annars vet jag inte vad jag tar mig till, tycker hela julen förstörs om julkalendern är dålig ! Men då äre tur att man har massa gammla att kolla på ;)

   Denna helg har gått i jobbets tecken. Trots detta har jag hunnit med en jädra massa, kort summering :

Fredag
   Efter en heldag på jobbet vare middag hos David, köra honom till Hatten sedan vidare till Amanda där det (tyvärr) var en avskeds kväll då hon lämnat oss för Portugal, förhoppningsvis kommer hon tillbaka välbehållen ! Då Amanda ville gå och lägga sig beslöt jag mig för att följa Isa till efterfesten, trots att det var fler som skulle dit, stannade där typ 15-30 min, drog sedan hem till mig med Hatten och David, somnade vid 5 !

 Lördag:
   3 timmars sömna senare vare dags att gå upp, snygg till sig, ta bussen in till jobbet. Efter en hektisk dag på jobbet kom jag hem, åt middag, gjorde mig iordning. Körde sedan bort till Johanna där jag hämtade upp Isa, sedan vidare till Varberg där vi hämtade upp Matilda, efter många om och men kom vi fram till Dagsås(?) där deras klassfest höll till. Körde hem, fick vända då Isa glömde sitt vin, körde ehm till Johanna där en lugn och samlad förfest hölls, körde ner folket till Marinan vid 23 åkte och hämtade Matilda, Isa och två klassisar, körde hem klassisarna, sedan tillbaka till Bua och Marinan där det rockades lite till ett band. Av trötthet gav jag och David upp vid 1.45, körde hem och la oss.

Söndag:
   Gick upp, duschade fixade iordning mig pt frulle och körde sedan till jobbet, hade en lyx dag och började inte förren 11, vilket var skönt. Efter jobbet hämtade jag upp Angelica, körde vögen hem via donken för en cheesis låg sedan i sängen och kollade youtube ! Senare blev det en god gryta pappa gjort och olika glassar till efterrätt !

   Nu är klockan 1 och jag ska sova då jag ska upp till Varberg och sedan Ikea imon !

Goodnight sweethearts !

RSS 2.0