Bra jobbat !


   Idag är jag ledig, väcktes imorse av att Sarah från jobbet ringde och berättade att våran chef igår fick en dotter ! Grattis Ulrika ! Efter det samtalet kunde jag inte somna om så då gick jag upp tillsammans med David och åt frulle !

   Efter frullen promenerade vi lite, sedan hem och läsa tidningen ! Då ringde Angelica så jag köre bort till henne, slingade hennes hår och njöt lite av att kolla på 3:an. Sen blev det hemfärd och lunch och sedan satte jag igång och städade. Blev nästan klar, men jag sparar lite tills imon ! Nu håller vi på att laga middag, på menyn står kött, potatishalvor och sallad ! Yammi !
   Denna dagen känner jag att jag gjort bra ifrån mig och känner mig nöjd över min insats. Så nu klappar jag mig på axeln och säger "Bra jobbat, Alexandra, bra jobbat".

   Nu ska jag ut i köket och steka lite kött !

Röj !


   Idag har jag jobbat, första arbetsdagen denna veckan, och nu är jag ledig 2 dagar igen ! Dessa 2 dagar är det dags att kavla upp ärmarna, ta sig i kragen och röja här hemma och fixa iordning å gott det går. Ska försöka åka hem till Bua i veckan och hämta lite hyllor som kan vara bra att ha om man nu inte vil ha helt tomma väggar, dessutom behövs dom för att få undan lite saker !

   Jaja, jag och David kollar nu på semifinalen i euorvision, Sverige gick vidare iaf, det var väl tur annars hade det varit tråkigt att kolla på lördag !

   Nu ska jag krypa ner bredvid David igen !

Tänk !


   Idag var jag och David smarta och åkte till Hajen och handlade idag istället för att göra det imon, lite taktik ifrån min sida då jag inte skulle få något smarrigt till filmen ikväll om vi hade väntat till imon ! Ibland förvånar jag till och med mig själv.

   Jag var lite på hugget innan och rev ur alla sängkläder så jag tänkte vi skulle tvätta dem, dock kollade jag inte om det var ledigt där nere (vi bokar inte tider här, man tar när det finns) vilket det visade sig inte vara. Jag och David har varit nere flera gånger, men det verkar som att det är omjöligt att tvätta om vi inte väntar tills inatt ! Dessutom har jag och David kört en liten grej, att vi tar med lite saker att ställa i förrådet eller papper som behöver slängas. Detta tar vi med ner för att det inte ska bli så pinigt att möta någon där nere om dom ser att vi trodde att vi skulle få tvätta men måste gå hem vädligt besvikna ! Smart av oss tycker vi !

Vad gör jag nu för tiden ?


   Jisses vad längesedan det var jag skrev här nu. Detta beror ju på att jag inte har något internet hemma, men som tur är har vi nu hittat ett oskyddat trådlöstnär som vi kan vara inne på ;)

   Idag har vi spenderat förmiddagen i kyrkan eftersom Mathilda konfirmerades, efter kyrkan bar det av hem till mig och David och här fikade vi allihopa !

   Jag ska försöka ta lite kort runtom här så ni får se hur jag har det ! Måste bara fixa lite och städa lite först !

   Nej, nu ska jag väcka David så han går med mig ner i tvättstugan !

   Tack Anders och Lotta för dom fina inflyttningspresenterna !

De nya hitten !



En av mina nyfunna favvisar just nu, och enligt mig är det sommarens hit !

Flytten !


   I fredags flyttade jag och David in i våran fina 3:a i Varberg ! Känns jätte roligt och härligt ! Dock är det fortfarande en del att packa upp, men förhoppningsvis är det över snart ! Har inget internet i lägenheten än så det blir inte mycket skrivande här under den närmsta tiden !

   Ha en härlig kväll !

RSS 2.0