1:a advent med vänner!

Idag är de 1:a advent, taggad som tusan gick jag upp och gjorde frulle, väckte D och sedan gjorde vi oss redo för julmarknad! 
Ute i ingenstans mötte vi upp fam skog/Johnsen, men efter 5 min vart julmarknaden gjord och besvikelsen vart ganska stor! 


Vi planerade om, efter en sväng till Harald nyborg och Dommo outlet (?) tog vi oss in till stan där de vankades lunch på biblioteket, häng på torget bland brandbilar och en sväng till gallerian!




Vid 17 knackade våra vänner på dörren, 1:a adventsmys med glögg och pepparkakor, julig gryta med pressad potatis och saffranspannacotta till efterrätt! 

Efter en dag som började med besvikelse men så här innan läggdags visade sig bli en toppen dag är de dags att sova och ladda inför ny vecka! 

Fix och jobb!

När klockan ringde imorse vart jag helt död, kommit in i en väldigt trött period. Men det vart bara att kliva upp och börja putsa fönstrerna, har fått lån mammas maskin från kärcher så de gick ganska fort! 

Sen bar de av till jobbet där de vart full rulle från start till slut. Kändes extra bra att komma hem till tända ljus och färdig middag, mannen bjöd på lamm, bönor och rödvinssås!


Efter middag plockade jag fram julsakerna, får fortsätta imon, sen vart de äntligen daga för På spåret och fredagsmys! 


Dags för lite glögg innan vi går och lägger oss! 

Yoga och räkor!

Idag vart sista gången på gravid yogan, vi vart bara 2 stycken denna gången och det vart nog bästa gången av alla! 


När jag kom hem möttes jag av tända ljus och middagen serverad, ikväll bjöds de på räkor! 


Resten av kvällen spenderades i soffan! Illamåendet smög sig på, men som tur väl är så vart jag på Apoteket igår och laddade upp med diverse piller och de hjälpte! 


Dags att sova, imon är e fredag! 

Onsdag och jobb igen!

Då vart de onsdag och min jobbvecka börjar!

Gårdagen gick åt till att flytta mammas saker, flyttlass upp till Tjörn som skulle tömmas, säng och hyllor monteras och vidare till Kallebäck där fler möbler skulle upp!

Allt gick bra, förutom när jag och Ludwig lossade släpet fullt med saker och det höll på att rulla ner i diket och dom 2 gånger släpet tippade med oss i då vikten låg för långt fram!

Mamma bjussa på lunch

När jag kom hem igår vart jag helt slut, såg ut som 7 svåra år och den där gravid ischias jag haft innan har kommit tillbaka, men det går säkert över snart!

Nu ska jag bege mig till Apoteket innan de för dags för jobb! 

Hjärtljud och blod!

Min lediga dag började lugnt med frukost framför SOA, några avsnitt senare gick D upp och jag passade på att dammsuga! 
Vart en sväng på kvantum och åt sedan lunch, sen vart jag så trött så en liten Power nap hann jag med innan vi begav oss till Mvc!

Idag lyssnade vi på hjärtat, först hittade hon inget tydligt hjärtljud utan massa andra ljud (tydligen inte ovanligt) så vi tog en paus för att kolla blodtryck och ta blodprov i armen. 
Vart så stressad över blodprovet så första blodtrycket vart för högt, tog då blodprovet och sedan nytt blodtryck som då vart bra! 
Efter detta hittade hon även tydlig hjärtljud och allt såg bra ut! 

Detta följdes av en tur till Bua där 2 klippningar och en slingning stod på schemat, sedan hem och äta middag för att vi sedan hämtas upp av Johan och Angelica för att hjälpa mamma att tömma lägenheten! 

Imon går flyttlasset till Tjörn, till min och mammas hjälp ansluter Ludwig i Göteborg! 

Dags att sova och vila musklerna! 

Helgen!

Redan söndag och jag ligger nerbäddad i sängen! 

I fredags jobbade jag, efter de tog jag en sväng på stan och köpte nya trosor. Lagom till Idol traskade jag bort till Morkullegatan och hängde med mina favoriter! 

Lördagen bjöd även den på jobb, åkte direkt efter de och veckohandlade följt av lite vila på soffa innan jag åkte till mamma för att skruav ner lite saker och sedan vidare till Morkullegatan där de bjöds på tacos och lördagsmys! 
Vad hade jag gjort om vi inte bott så nära?! Herregud, vill inte ens tänka på de! 

Efter en mysig frukost imorse begav vi oss till gymmet en sväng, hem och laga lunch och sedan dags för D att åka till jobbet!
En sväng till Donken, och sedan veddige där Angelica och Johan hade sin bil följt av en sväng till hajen. 
Eftermiddagen har gått åt till att städa och resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför massa serier! 

Är ledig både imon och tisdag, men har som vanligt saker uppbokade!

Soffbord!

I måndags hände de äntligen, soffbordet jag väntat på så länge kom äntligen in och hann inte ta slut innan vi köpte ett!
Mamma räddade dagen och levererade de till dörren! 

Äntligen har vi ett nytt, mindre, finare soffbord som passar våran "nya" soffa mycket bättre! 




Nu fattas bara en matta och något på väggarna sen är jag helt nöjd! 

Gårdagen bjöd förutom monterande av nytt soffbord även på biltvätt, skräpsläng och promenad med min fina Johanna och Pelle! 

Kvällen avslutades med huvudet i toaletten, denna fantastiska graviditet och kvälls illamåendet som kommit tillbaka ännu starkare! 

Dags att sova! 

Fixar söndag!

David handlade på väg hem från jobbet imorse (han hade jobbat natt) så när jag gick upp stod frukosten serverad! 

Efter frukosten tog vi oss till gymmet för att träna, fy satan så jobbigt! Känns att de vart typ ett halvår sen sist.....

David som inte skulle sova alls för att vända på dygnet vart ju inte mycket till sällskap under dagen. Jag ville inte spendera hela söndagen i soffan så jag har hunnit med massa! 
Äntligen fått fram vinterkläderna, städat garderoben i hallen, städat skafferiet, städat källarförrådet och gästrummet och dammsugit! 

Helst slut kom vi i säng redan 22, David sover redan och jag kommer nog somna ganska fort jag med! 

Toppen fredag!

Vart riktigt tungt att gå upp imorse, kändes som de vart mitt i natten, men de var bara att gå upp, äta frulle och bege sig till gymet för en PT timme! 

Detta gick finfint, känns skönt att fått svar på många frågor jag har och hjälp/råd med hur jag på bästa sätt behålla formen! 

Vid 11 traskade jag upp till Morkullegatan och mina favvisar! Blev massa lek och bus och fika inne innan Pelle vart för vild, Holger för trött och Alfons lite rastlös, så vi klädde på oss och begav oss ner för massa lek i socitetsparken och sedan en promenix tillbaka! Då åt vi mackor och yoghurt framför film! 

Kom hem och kramades med mannen min, vilade i soffan och gick en promenix innan jag begav mig upp till Angelica! 
Hade en toppen kväll med god mat och massa prat och soffhäng.

Fylld till bredden med ny energi ska jag nu sova och ladda inför morgondagens jobbpass! 




Yoga!

Torsdagen har rusat iväg och förutom jobb har jag även varit på yoga, nu är de bara 2 ggr kvar! 
Ska försöka se till att göra lite yoga här hemma med, känns som jag kommer ha nytta av det om inte nu så längre fram iaf! 

Kvällen spenderades i soffan, passade på att städa igår så idag kunde jag bara sitta i soffa med gott samvete! 

Nu är de dags att sova, har 1 timme med PT inbokad klockan 8, hoppas på att få ett bra träningspass som jag kan göra resten av min preggo tid! 




Sprattel!

Igår kväll när vi låg och kollade på SATC kände vi bebisen sprattla för första gången, jag har ju inte känt av bebisen alls, inget fladder eller något! 
Det vart en väldigt härlig känsla, framför allt att både jag och David fick känna den! 

Med denna härlig känsla ska jag nu göra mig klar och bege mig till jobbet! 

En ledig helg!

Efter att ha spenderat 9,5 timme på lagret på BR tog jag helg! 
Möttes av dammsugen lägenhet, tända ljus och middagen på bordet, ibland lyckas mannen min väldigt bra! 

I lördags åt jag en lång frukost, D kom inte upp förren 10.30. 
Sedan åkte vi till Lindome där vi besökte Östlingh&Schedin, en inrednings butik med jätte fina saker! 
Väl hemma åkte jag till Angelica och provade ytterligare 2 jackor jag fått hem, nu så, 5 jackan gillt och jag har en vinterjacka! Passade även på att veckohandla, skönt att slippa de söndag morgon! 

Kvällens spenderades spontant på Grappa med Angelica, Johan, David och mamma! Efter en lyckad kväll somnade jag väldigt fort efter lite SATC!

Igår åt vi en lång frukost tillsammans innan vi åkte och tvättade/städade våran gamla bil så nu är den redo att läggas ut för försäljning! 
Efter detta började jag mitt lussebak! Mellan jäsningar och knådningar kollade jag och David på en serie Johan och Angelica tipsar om, Morran och Tobias på svtflow! Har man inte sett den borde man definitivt göra de!

Hann även med en simtur med Angelica på eftermiddagen, det vart jobbigt men väldigt skönt, ska försöka komma iväg och göra de lite oftare! 

Kvällen avslutade med middag, lussebullar och glögg framför Allt för Sverige och sedan massa SATC i sängen! 






Efter en toppen helg är de dags att välkomna en ny vecka! 

MVC & Yoga!

Imorse vart jag på MVC, förutom att kolla blodtryck bokade vi bara in massa tider.
Fick en lapp om vaccin mot influensa, dom rekommenderar att man gör de, men jag vet inte hur jag ska göra, vill egentligen verkligen inte men man vill ju inte vara en dålig människa...

Efter jobbet kollade jag på ytterligare 2 avsnitt Homeland, åt middag och gav mig sedan på ett yoga försök, kom inte ihåg vad vi gjorde så de gick väl inte så bra, bättre lycka nästa gång! 

Har kollat dom 2 senaste PH avsnitten och ligger nu i sängen och kollar på senaste The Blacklist avsnittet, blir ganska mycket serier när D jobbar..

November!

Då vart de redan november, idag har de varit riktigt jädrigt ute! 

Jobbade 10-14, sen tog jag en sväng på stan, innan jag begav mig hem till en trött David! 

Efter lite soffhäng och ett avsnitt SOA, åkte vi till Sankt Jörgens och tände ett ljus vid minneslunden där! Tycker de är ganska jobbigt att gå dit, blir alltid illa till mods och får en klump i magen. Men det är ju väldigt fint och mysigt där med alla ljus och människor som kommer dit för att minnas fina saker.

Kvällen spenderades framför Så mycket bättre med mat och godis! Nu ligger vi i sängen och kollar på SATC, imon vankas de söndag och ledigt! 





RSS 2.0