Måndags mys !


Nu sitter jag i soffan efter en mycket god och mysig middag med den bästa ! Snart blire till att prov smaka mitt nya te jag köpte idag, Champagne te !


Kräftis !


Igår hade jag och David kräftskiva här hemma på Bergsgatan. Det var kräftor, snapps, nybakade frallor, hattar och hela fadderullan ! Vi klämde ihop oss 26 pers i vardagsrummet, trångt kan man tycka, inte så värst faktiskt kan jag säga !

Tack mina kära vänner för en toppen kväll !

Idag har jag och David städat, tog inte så long tid som väntat, tackar Gud för plast glas och tallrikar !


Morgonens frukost !

Vad hände ?





Dessa vaknade jag up med på benet en morgon. Vad i hela friden har hänt ? Någon har kramat min vad hårt, och jag har inte ens märkt det !

Onsdags mys !


Efter en hård och förjävlig dag på jobbet tog jag mig en dusch efter att jag hittat hem, sedan har jag mest slappat i soffan, förutom då jag lagat mat !

Just nu är det Grand designs, te och choklad nerbäddad i soffan i min favvo filt, nämligen min high school mucial filt som David hatar mer än något och gömmer så fort han får chansen ;)


9 År !



Grattis på 9 årsdagen världens bästa Jonathan !


Chokladddd !


Idag har jag jobbat, skulle varit ledig men som vanligt ställer man upp ! Var inne en sväng på Gina efter jobbet, hade lite koft ångest men kom ingen vart med det så jag gav upp !

Under eftermiddagen/kvällen har jag tvättat, städat och varit på Cheapy.

Kvällen till ära åt vi även chokladpudding ! Yammi !


Blååås !


Gick i mina nya skor idag, som jag tidigare berättat kom jag halvvägs ner till stan innan jag började halta, resten av dagen fick jag har mina träningsskor på mig ! Då jag har ont när jag går även utan skor, tog jag av mig strumpan för att kolla hur det stod till ! Vad ser jag då om inte världens största blåsa, jag har nu spräckt den och plåstrat om den !

Aochiii !


Fullt upp !


Började morgonen med lite frulle, sedan bar det av ner mot Friskvågen, sista biten haltade jag på grund av sånt jävla skavsår av mina nya skor ! Haltade efter träningen upp till Angelica där hon blev slingad och klippt, även Johan blev klippt ! Efter lite lunch bar det av ner mot jobbet !

Nu sitter jag och vilar och kollar på tv och funderar över vart mannen tagit vägen, här är han inte iaf !

Min Mamma !




Grattis min älskade mamma !

Pizza !


Jobbade 11-18.15 idag, och jag kan lova att jag har jobbat hårt som attan ! Kom upp i högvarv 2 timmar innan stängning, jisses vad jag jobbade på ! Sprang runt som en tok !

Efter jag kommit hem hade David gjort pizzadeg så jag började med pizzorna. Nu har vi ätit, snart ska vi ner till stan och gå på bio :D

Byebye !

Höst !


Idag är det verkligen höst ! Något som jag tycker är väldigt mysigt ! Efter en sväng på stan med Julia med lunch och lite shopping begav jag mig hemåt i det gråa, kyliga höstvädret. När jag kom hem tände jag upp ljus, gjorde te och kollade på film nerbäddad i soffan med en filt ! Kan inte bli så mycket bättre !


Ledig !


Idag har jag varit ledig ! Började med en mycket lugn morgon med farmville, tv och frulle ! Sedan begav jag mig iväg till Friskvågen för att träna. Det bästa med att träna är att man måste duscha efteråt, jag hatar att duscha men efter träning finns det liksom ingen valmöjlighet.

Har även varit på Hajen en sväng, gjort lite efterrätt och kollat på Twilight !

Nu ska jag dricka te och kolla på Grannfäjden ! Himmla härligt att det äntligen är gammla vanliga Lyxfällan igen !

Lår-,rump- pch magträning !

Inventering !


Idag var det den stora dagen på BR, det var nämligen inventering ! Det tog 9 timmar, men jag tycker det är ganska kul, lite variation från det man brukar göra varje dag !

Nu kommer snart Johanna så ska vi cykla upp till Håsten för att frisera lite !


Inventering !

Stor städning !


Idag har det storstädats på lagret ! Har skurat skyltfönstret både inne och ute och dammat hela min avdelning ! Det var mycket varmt men det blev tjusigt !

Nu ska jag fortsätta kolla på kvinnan på 5:an som har 14 barn, där kan man snacka barn-maskin !


Putsa på !

RSS 2.0