Håll ut !


   Sitter nu här, kom hem från jobbet för 50 minuter sedan. Äntligen är denna torsdag som jag fruktat så himmla länge, nämligen mitt 12 timmars pass. Det är väl inte så jobbigt, tänker ni. Men prova själv att spendera 11 timmar i en lokal med gult ljus, röd heltäcnkingsmatta och ungar som skriker i hela världens olika tonlägen !

   Men nu är det bara 2 arbetsdagar kvar, sen är jag efter min 11 dagars arbetsvecka ledig 1 dag ! Jihoooo ! Det ska jag fira med en rejäl fylla på lördag !

   Nu ska jag lägga mig i soffan och vila !

   Over and out !

Nytt jobb, nytt liv !


   Just nu sitter jag uppe på Tjörn, varför undrar kanske en del av er. Jo det ska jag berätta, jag har gått och skaffat mig ett till jobb, som om inte ett var tillräckligt ! Detta nya jobb innebä att stå i en lite bod vid havet och göra smörgåsar, simpelt tänker ni, kladdigt tänker jag !

   Mitt nya jobb har även medfört en ny typ av liv, ett sundare och bättre sådant. Det nya jobbet innebär att jag jobbar nästan varje dag, vilket betyder att tid till att ägna sig åt att svulla på soffan, supa skallen i små bitar och ligga och spy har jag inte längre tid med !

   I fredags fyllde min kära syster Angelica år !



Hennes dag firades på Tjörn med la familia !

   Igår fyllde min Isa 20 år !



Hennes dag firades uppe i Göteborg med förfest hos hennes syster och sedan krogen
för alla utom mig. Dagen firades förstås med en himmla äventyrlig resa genom större delen
av Göteborg !


   Dags att sova, jobbet kallar även en måndag som denna !

Trött !


   Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, gör trött är jag ! Endast 3 timmar på jobbet gör att man blir trött ändå, kanske för att det är kväll och jag städat och sprungit runt hela dagen !

   Nu ska jag äta kvällis sedan lägga mig i soffan och bara vila !

Kvälls jobb !


   Idag börjar jag inte förren 18.00 så jag tänkte ha en riktigt nyttig dag ! Inte nyttig som i träna och äta nötter, utan nyttig som i städa och greja runt ! Började dagen med tv, sedan frulle (rostat bröd och choklad på).

   Nu värmer jag upp till lite Winnerbäck och samlar krafter inför min ståhej dag !

   Nu kör vi min vänner !

Vad tar du med från krogen ?


   På grund av dessa soliga dagar som nu varit och bristen på internet har jag inte skrivit på länge. Men det som hänt är väl lite jobb, sol, strand och ute kvällar !

   I lördags förfestades det ute i Södra näs och sedan blev det Oscars, en tok härlig kväll blev det !

   Igår var jag på Ikea med Angelica och Johan, sedan var vi och hälsade på Johanna i deras nya lägenhet, gör tjusigt !

   Igår när jag vaknat hittade David ett "sår" på min hals som jag självklart var tvungen att kolla på. Det är nu så att jag har något som ser exakt ut som ett sugmärke på halsen. David är inte skyldig, så nu undrar jag vem som sugit mig på halsen ?
Vissa tar med sig ragg hem , jag nöjer mig med ett litet märke här och där ;)



RSS 2.0