Blir inte alltid som man tänkt sig .


Tänt vare här !


   Den stora händelsen levererades just av min bror Ludwig. Det är nämligen så att skolan som jag och mina syskon gick på när vi var små var Väröbackaskolan. Det var lite av en tönt skola, inget hände, varken slagsmål eller mord. Men så nu har dom minsann fångat några barn som suttit och bollmar både bensin och hasch ! Ojojoj, nu händer det grejer !

Finfint !


   Övningen i skolan gick toppen bra ! Min lärare berömde mig, det gav mig lite extra motivation ! Jag bestämmde mig för att bara vara där en stund så jag inte vill ta livet av mig så fort jag här ordet vågor eller fön, så jag vara där i typ 2 timmar, vilket jag tyckte var lagom och jag har bestämmt mig för att åak dit imon med !


Dagens vän.


Visst är det skönt när man kan umgås utan att behöva säga något ?

Back to school !


   Jag har insett att det är dags att ta tag i saker och ting och ska nu därför klä på mig, borsta tänderna och sedan köra in till min gammal skola och ställa mig och öva lite. Känns inte kul, men ve har sagt att allt är kul ? Efter det kanske jag tränar, beroende på vad klockan är, annars ser jag till att göra det imon istället !

   And of we go !

Förändring förnöjer ?


   Satte som vanligt på tv:n direkt efter jag gått upp, som jag gör varje morgon för att ladda inför att äta frulle, det är alltid 3:an som åker på. Jag satte mig nu och väntade på att Tvins skulle ta slut för jag vet ju att efter det är det dags för Top model. Rätt var det är så är Tvins slut och vips börjar Operah. Mycket märkligt, så jag kollade om kanske Top model kommer efter detta, men nej det för det inte. Till min lycka kommer Våra bästa år ! Tyvärr är detta inte en repris från föregående avsnitt utan ett nytt, men det är en bättre tid att behöva vara hemma till ;P

   Nu blire frulle !

Kunga kris !


   Innan jobbet imorse satt jag och David och kollar på Nyhetsmorgon, där talade dom med Prins Carl Philip angående en design tävling han vunnit, dom pratade ju även om annat, tex hans utbildning han går osv. Jag klagade över att Stefan Nilsson, som intervjuvade honom, sa Prinsen hela tiden. Stefan sa tex. "Prinsen har ju det konstnärliga i släkten", till C-P och då skulle Prinsen svara. David sa då att man självklart inte får säga du till honom, utan här är det Prinsen som gäller. Men så i slutet av intervjuvn så säge Stefan DU till honom.. Undras nu hur denna kris i kungahuset ska återgäldas.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.915224

Jobbet kallar !


   Idag är det söndags öppet i Varberg, detta betyder att jag ska iväg och jobba ! Ska borsta mina tänder, diska frukost disken och sedan köra iväg till Varberg !

Robinsson och Fotboll !


   Efter att jag och pappa kollat på Robinsson (mitt program) vare dags för Sverige-Portugal (pappas program). I Robinsson delade dom in sig i lag och jag tycker mest om de blå laget tror jag, tycker det var synd att Lukas och den finske var i det andra men men man kan inte alltid få som man vill. Att Beatrice åkte ut tyckte jag var himmla skönt, så jäkla jobbig människa. Jag vill ju dock att Christian ska åka ut och de verkade vara en del som tyckte det, var dumt att dom intetog chansen nu, kan nog bli svårt nu när Beatrice åkte, eftersom hon så klart röstat på honom.

   Fotbollen gick bra. Slutade iofs 0-0 men med tanke på att det inte var många som trodde på Sverige så var det bra gjort. Enligt mig var svenskarna bäst då portugiserna bara gnällde och ville ha frisparkar. Pepe var machens gnällspik och jag tycker nog att Majstorovic spelade bäst !

   Jaja, nu blire lite mer tv innan det är sovdags !

Dr. Alexandra !


   Igår när jag och D åkte hem från jobbet visade han att han hade fått en blodblåsa på handen, jag tyckte att vi skulle sticka hål på den, men D var lite tveksam till detta då han var rädd för infektion och smärtan.

   När D kom hit i igårkväll hade han ändrat sig, han ville nu ha hål på den, detta vågade han inte själv så jag fick stå till tjänst med en liten operation, något som jag gärna gör. Ingreppet gick bra och D mår bra !


Så här ser blåsan ut, ca ett dygn efter ingreppet.

En mysig dag !


   Imorse vaknade D mycket tidigt, redan vid 8. Han är som ett litet barn, ligger inte stilla och ligger och petar på en tills man blir så irriterad att man måste säga till på skarpen och då går han upp och sätter sig och läser tidningen och kanske värmer upp med lite frukost.
   Efter att D legat och petat på mig kunde jag inte somna om så efter en stund gick jag upp, tvättade håret, sminkade mig och klädde på mig sedan åkte jag och D in till Varberg. Där började vi med att jag bjöd på frukost på Espresso house, yammi !



   Efter en stärkande frulle på började vi våran lilla shopping runda. D köpte solglajjor och jag köpte ett litet "mascara kit".



   Sedan åkte vi ut mot butikerna utanför stan och kollade runt lite och sedan hem och gjorde våfflor ! Efter våfflorna och lite vilande og vi en promenix och sedan skulle D duscha och snygga till sig inför kvällen bravader så jag satte mig vid datorn och 1 cm ifrån mig upptäckte jag en spindel. Jag skrek till, D kom och tog bort den !


   Bilden utger inte spindelns riktigt skrämmande utseende.

SSDL !


   Ikväll har jag efter mitt lilla Varbergsbesök lagat mat och fixat. Nu sitter jag och D och pappa och kollar på Grillad, innan detta kollade vi på Så ska de låta, en vanlig fredagskväll helt enkelt !

   Jaja, imon blire ny dag med nya äventyr !

Make me happy !


   Nu sitter jag och kollar på tv, fortfarande iklädd pjamas. Men jag har faktiskt borstat tänderna så jag är inte helt nergången !
För att få mig själv på bättre humör ska jag med pappa in till Varberg idag och kanske köpa något tjusigt och välbehövligt, jag fick trots allt lön idag och jag har LAGT undan pengar så nu jäklar !

   Byebye !

Vad hände ?


   Imorse när jag gick hem från D var det snö ute, varför ? Det ligger fortfarande kvar lite och massa slask ! Jag som trodde att våren var på väg med massa sol och lite värme.

   Idag är det en ny dag, jag är fortfarande arg,

Arbete !


   Idag började jag jobba. Dagen började bra, men sen blev den dålig. Så nu sitter jag och är arg, David tar hand om mig och tröstar mig !

Semestern är över !


   Sitter och äter frukost och kollar på Vakna med the voice. Jag är påklädd, sminkad och ombytt ! Nu är det slut på det ljuva semester livet och dags att börja jobba igen !

   Ha en fin dag !

Min dag !


  

Ikea besöket avslutades självklart med KORV !


Sedan slingade vi Johannas hår, som även ville visa
upp sitt bandage hon fått då hon idag givit blod !
(Storleken på "plåstret" man får har fått mig att hoppa av,

innan jag ens hann hoppa på)


Efter allt slit kände vi oss förtjänta av lite glass ! Yammi !



Sen blev det ju även lite bus med Korven !

En dunder bra dag som avslutades hemma med VÅFFLOR !



IKEA !


   Nu ringde Johanna just och meddelade att jag kunde börja ta mig upp till Göteborg där jag ska hämta upp henne och sedan ska vi till Ikea :D


Bjuder på en dagens outfit en vårig dag som denna !

Den lilla svarta !


   Till frulle idag blev det som vanligt flingor. För att variera lite provade jag den svarta mjölken, tyckte dom kunde gjort själva mjölken svart, men visst är det roligare med ett svart/grått än ett grön/vitt paket ? Man kan säga att Arla nu skapat den nya lilla svarta, en sån borde alla ha i garderoben(kylskåpet rekomenderas dock) !




Träna eller inte träna ?


   Idag skulle jag tränat, jag skulle varit på väg in till Varberg nu tror jag, Men jag finner ingen motivation till detta då pappa drog sig ur i sista sekunden så jag tror att det blir en promenix istället !

   Over and out !

Döds brevet !


   När jag kom hem från Varberg idag så låg det där på sängen, brevet jag väntat på men egentligen inte vill ha, brevet som ger mig ångest och en klump i magen. Nämligen brevet om gesällen, vilka moment som ska göras och vilka tider .. Usch, så himmla tråkigt. Men jag kan ju säga att listan över moment ser lite bättre ut än sist, de gör även tiderna !

   Jaja, nu ska jag gå till skolan för att möta David i det vackra vädret !

En sång !


   Har varit inne i Varberg idag, kollade lite kläder, men köpte faktiskt inget, känner mig väldigt duktig. Hittade en jätte fin tekanna med, köpte den inte, men tror jag kommer göra det senare !

   Här kommer en bra och skön låt ! Enjoy !


Solig morgon !


   Idag är det tisdag, en solig och vårig sådan. Byggarbetet vägg i vägg fortsätter så här hinner man inte ligga och sova hela dagarna ! Idag har jag ingen plan direkt över vad jag ska hitta på, men det blir nog en sväng in till Varberg av ingen speciell anledning, mest bara för att !

   Nu ska jag äta frulle !

1 år sedan !


   Satt och kollade runt i min bilddagbok och såg bilder jag la upp förra året över vad jag gjorde då just den 23 april ! Då var jag på kvällen nere på Marina med Julia, Madde och Matilda och åt middag och sedan hem till mig på myskväll med Beck !



Det händer en del på 1 år !

Promenad !


   Jag och pappa skulle tränat Flowin idag, men så blev det inte. Detta tog vi dock igen med en riktigt lång proemnix nere vid havet med köttring bland klipporna !









Film tips !


   Igår var Julia här och vi kollade på Seven Pounds. En film jag verkligen kan rekomendera, den var jätte bra och den gav verkligen något.


Denna film rekomenderar jag verkligen !

Luring !



   Idag är det måndag och ny vecka, just att det är ny vecka är skönt eftersom byggarbetarna flyttat från våran lägenhet. Desvärre har dom flyttat till lägenheterna vägg i vägg med våran, självklart till den änden i lägneheten där jag har mitt rum.
Så det där med att sova länge sista veckan av min semester är ju ganska kört ...

   Jaja, nu blir det frulle sedan får vi se vad denna soliga mars dag har att ge !

Cleeean !


   Sitter framför tv:n, filmen som jag och pappa kollade på är just slut och nu står C.S.I på, har tyvärr sett detta avsnittet så det får nog bli en film i sängen så att jag kan somna.

   Under kvällen har jag kollat på tv. Såg Robinsson, vad mer kan jag säga än att Robinsson är Robinsson, men visst kommer jag vara fast och vilja se detta varje lördag och även överväga om jag verkligen ska gå ut istället för att se Robinsson.
   Jag har även sminkat mig, kände att jag ville testa mitt nya smink, så jag passade på när det inte fanns någon stress. Sedan tvättade jag bort det, gjorde ansikts skrubb och la sedan en mask och sedan ansiktskräm efter det, så nu kan man säga att jag är ganska ren och fräsch faktiskt !

   Dags att krypa ner i sängen och kolla på Alvin och gänget !


Lassagne !


   Jag har mycket länge pratat om att vi ska äta lassagne, konstigt nog har detta aldrig blivit av. Idag tog jag saken i egna händer och slängde ihop en lassagne som vi justit ätit. Det blev mycket smarrigt och fint !

   Nu sitter jah och kollar på något med smarta barn, tycker inte sådana programm är speciellt upplyftande. Ikväll är min kalender helt blank, vet inte om jag ska orka göra något eller om det bara blir en tv kväll .. Robinsson börjar ju och det kan vara värt en chans !

   Jaja, får ta mig en funderare !

Lek time !


   Idag har jag varit inne i Varberg. Åkte hem till Sarah för att klippa henne och hennes mamma. Mycket trevligt får jag säga, kul att få se lägenheten med. Efter klippningarna fick jag lekt lite med Melwin också ! Finns det något mysigare än när en gullig liten pojke kommer fram och vill att man bär honom ? Tror inte det !

   Nu ska jag gå och äta något ;)

Hemkomsten !


   Har glömt att berätta att Elvis nu har återvänt hem. Förra torsdagen åkte han upp till Gbg till en vän för att bo där under konventeringen. Igår kväll kom han hem. Jag får nog erkänna att han ser lite tilltuffsad ut !



Han har dragit av sina fjädrar lite här och där

Uppvärmning !


   Sitter fortfarande i soffan framför tv:n och gör inte så mycket. Men jag har faktiskt varit och handlat och hjälpt till med lunchen ! Idag gjorde jag och pappa som sagt våfflor till lunch, kan se det som en uppvärmning inför på onsdag !

   Pappa har åkte in till stan för att handla och träna, jag skulle följt med men jag har huvudvärk och då är det så himmla jobbigt att träna så jag hoppas att David vill gå ut och gå med mig.


Plasten är borta, men det är fortfarande kaos, tur att vi bara var två



Yammi !

Plastic not fantastic !


   Nu är plasten som under denna vecka prytt våran lägenhet borta ! Det är även pappret som skyddade vårat golv. Så nu är det bara att böärja le va på trdiotionellt svenskt vis och gå utan skor inne !

   Sitter och väntar på pappa eftersom vi ska gå och handla lite så vi kan tillaga lite lunch, idag blir det våfflor ! Vi måste ju öva inför den stora dagen på onsdag !



Kanske blir det lite svart mjölk till våfflorna ? ;)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4682623.ab

Skönt !


   Nu är jag hemma från min promenad med David. Så himmla skönt att komma ut, men trots att solen är framme så är det lite små kallt ute, men bara att solen är framme räcker för mig så länge !






Vår !


   Efter att legat i soffan och kollat på tv, haft datorn i knät, kollat på Gossip Girl och diskat ska jag nu bege mig ut på en promenix i det härliga vårvädret med David !

   Sol och frisk luft, here I come !

Slitsamt !


   Nu sitter jag hemma i en inplastad soffa och kollar på tv. Arbeterna har rast så jag passar på att njuta av livet utan främmande män i lägenheten ! Jag har nu börjat trötta på mitt internationella liv med skor inne och saknar rena golv. Idag tog jag av mig skorna och skiter i all skit på golven, har man riktiga arbetssockar så har man !

   Idag vet jag inte vad ska jag hitta på, har tröttna på att vara i Varberg bara för att fördriva tiden så jag håller mig nog till mitt plastiga liv å våran lägenhet och tar kanske en sväng ut i vår vädret !


Snacka slitstarkt !

Min måndag !


   Är lite efter i min udatering, men man blir lätt det när ens hem vestår av plast, plast och åter plast.

   I måndags var jag i Göteborg hos min kära syster Johanna. Vi gjorde lite ärenden sedan tog vi en uppfriskande promenix ner till stan där vi skulle till Make up store och bli sminkade ! Det blev en toppen dag med smink, semla, godis och massa mys bara !


Årets godaste semla enligt GP och varsin kanna te lbev det !

 
Blev en blå sminkning


Byggarbetsplats !


   Imorse vid 7 hände det, de börjar med att en man liten försiktet kommer in i vår lägnehet kollar lite i något skåp tyst, lugnt och långsamt. Men så plötsligt smäller det,helt plötsligt är det cirka 7 män i våran lägnehet som springer runt och borrar och sågar. Rätt var det är försvinner ytterdörren och en bit av väggen sågas ut. Men det är väl en halt vanlig dag på byggarebtsplatsen helt enkelt. Det är väl så här resten av veckan kommer se ut. Jag är inte alls lte irriterad över att detta sker just under min semester så jag måste gå upp vid 6.45 och plasta in min säng och sedan stå tryckt mot väggen för att inte vara i vägen, nejnej. Jag ser detta som en erfarenhet, och man får faktiskt ha skor på sig inomhus, så man kan säga att bo i våran lägenhet är som att bo i USA !

 På mitt rum får man  minsann se på tv, plasten är inget problem alls !

 Man får gå upp 6.45 för att hinna plasta in sängen innan arbetarna stormar in .


In så pjåkigt va ?

 Vad tycks om vardagsrummet ?

 Även här kan man se på tv genom plasten om man vill .


Helt plötsligt stod vi där utan dörr och saknade en bit vägg


Under dagen var det bara att gå rätt in, inget krångel med nycklar är inte !


Nu går vi med skor inne, precis som i Amerikat !

Kalajs !


   I fredags var det som sagt kalajs här hemma, våra kära bror fyllde 18 år och detta firade vi som sig bör med paket och 3 rätters middag ! Får lov att säga att det blev en lyckad kväll med trevligt sällskap, god mat och fin dukning ( man kan säga att jag varit delaktig i alla 3 punkterna) !


 
 
                                                       

GRATTIS !



Idag fyller småttingen, pysslingen, min bror Ludwig 18 år !
GRATTIS !





Finn ett ?


   Igår hände det overkliga, Elvis begav sig nämligen iväg på en resa. En resa som tyvärr visar sig vara ganska kort om inget oväntat händer förstås. Men vi får väl se hur det blir med den saken.







Finn ett fel på den ena bilden

Shopping med syster !


    I onsdags åkte jag upp till Göteborg för att hälsa på min syster. Vi begav oss ner till stan och kollade lite. Jag fick köpt en himmla fin plånbok och vi hann äta en sushi lunch. Detta var det vi hann med innan pappa ringde och sa att det var dags att åka hem. Våran planering med att ät semlor blev därför inte av, men det ska vi ta igen i veckan !





Min affärsresa !


   Japp, rubriken är sann ! I tisdags begav jag mig upp till Landvetter där jag tog flyget till Arlanda för att gå på Club Br kick off i Upplandsväsby. Jag lämnade det våriga Göteborg för att möta ett snöigt Stockholm. Detta hade kunnat vara en trevlig resa men då flyget bjöd på förseningar både dit och hem.
 
   Förutom alla förseningar och den långa vänte tiden på flygplatsen så var det en bra resa, en vädligt vuxen och affärsmässig affärsresa !


Ett snöigt och kallt Stockholm


På detta hotellet hölls kick offen


Under min 4.45 långa vänte tid på flygplatsen hann jag se Hjälp jag är en fisk


Flygen kom och flygen gick, mitt blev försenat


Så jag hann även kolla på Sex and the city filmen


Äntligen kom mitt flyg, jag fick gå på bakom inunder :O


Kändes mindre säker att gå på under flyget, men man vågar ju inte streta emot vad det står på skyltarna


När flyget äntligen kommit, alla hade fått gå på och sätta sig visade det sig att
vi fick vänta ännu längre eftersom det var is på bana ! Men ca 45 min försent startade vi äntligen !


Förrådsuppdraget !


   För några dagar sedan gav jag och Angelica oss ut på ett litet uppdrag, som senare kom att visas sig inte vara så litet som man kunde tro.

   Vi körde till Limabacka och huset vi trodde vårat förråd låg i. Angelica hade varit där tidiagre och trodde hon visste vilket det var, hon sa sig säga att hon iaf visste vilken sida det låg på. Vi, eller Angelica, började rpova alla nycklar vi hade i alla dörrar åt alla håll, detta visade ingen större framgång så jag tyckte vi skulle prova ALLA förråd, även dem på fel sida. Tro det eller ej men vi lyckades öppna en dörr, en dörr som inte var våran. Inte heller innehållet i förrådet var våran. Då Angelica nu inte vågade gå in och kolla i förrådet, stängde vi fort och flydde till bilen !

   Då vi var bereda att ge upp insåg vi att vi åkt till fel hus och fel förråd. Nu lyckades vi hitta rätt dörr, rätt innehåll och nästan allt vi skulle ha med oss, dock glömde vi en del i förrådet ! Men en sak är säker, vårat förråds låsanordning är säkrare än det mest bevakade fängelsets låsanordning !


Först måste dörren som leder till alla förråd låsas upp !


Steg 2 är att låsa upp låset (sådant man ha på skåp)


Steg 3 var att låsa upp den lilla grejjen som satt i nyckehålet (den som sitter på nyckeln)


Steg 4, det slutliga steger, var att låsa upp nyckelhålet !

Åter i Bua !


   Jaha, då sitter man här efter sitt lilla äventyr i Stockholm ! Min allra första affärs resa, hur vuxet är inte det då ? Och med flygturen fick jag allt som hörde till skrikande barn & förseningar !

   Nu ska jag decka i min säng !

Packad och klar !


   Ligger i sängen och kollar på Project Runaway. Mitt hår är rent, fräscht, fönat och plattat och väskan är packad och DVD´n ligger på laddning ! Med detta sagt anser jag mig nu redo för min lilla resa imorgon och ska nu lägga mig ner för att få min skönhets sömn !

Helgen hos kusinerna !


   Jag spenaderade min helg tillsammans med pappa och Angelica uppe hos mina kusiner i Mölltorp !



   Vi var bland annat på en liten utflykt då vi först besökte Hem&Hobby, sedan blev det lek i parken, en promenad och ett café besök !

   Det var en toppen helg med mys, godis, bus och mat ! Även bilresorna avklarades utan några problem !







Imponerad !


   Nu är jag hemma efter morgonens träningspass, jisses vad jag är imponerad av mig själv. Tränat 2 ggr denna vecka något som inte hör till vanligheten, det tålls även att tillägga att träningen ägt rum tidigt på morgonen !

   Jaja, jag är packad och klar, ska kolla till mitt zoo och äta något innan vi beger oss in mot Varberg för att hämta Angelica och ta oss vidare till Mölltorp !



Mina shopping fynd från i onsdags !

Laddar !


  Denna kväll har jag spenderat hos David, vi har gjort scones med aningen mycket smör i (det flöt ut över plåten), vi har kollat  på Sveriges värsta bilförare och Lyxfällan. Nu sitter jag och laddar inför morgondagen. 
   Jag och pappa ska träna 8.15, sedan blire frulle och en shopping sväng tills Angelica är klar då det bär av upp till kusinerna !

   Over and out !

Fullt upp !


   Trots att jag har semester känns de som att jag är mycket att göra ! Ska få ordning på kaoset i mitt rum, har 2 stycken Zoo:n att ta hand om samtidigt som jag har en del programm på tv som jag måste se .. Jisses, och folk säger att det är enkelt att ha semester ? Skulle inte tro det !

Angelica, din Becel varning !


   Becel sänker kolestorol värdet, vilket är bra om det är för högt, men det sänker kolestorol värdet även fast det är som det ska, därför ska du inte ha Becel !

Zoo ägare !


   Idag har varit en ganska aktiv dag. Började morgonen med en snabb frulle för att sedan åka med pappa och träna, ett pass Core blev det. Trots att det "bara" är 30 min trodde jag att jag skulle gå under vissa delar av passet, kändes som att magen skulle slitas sönder. Men gott folk, det är väl så bra träning ska kännas ?

   Efter träningen var jag och pappa på Rusta och Willys och sedan åkte jag till Angelica. Jag fick komma dit på ett villkor, att jag skulle vara tyst som en mus och inte märkas. Detta klarade jag galant då jag har införskaffat mig Zoo Tycon 2, detta var dock svårare än den verisionen som vi spelade som barn. Jag måste säga att livet som Zoo ägare är ganska hårt, krokodiler & gorillor håller på att smita, besökarna vill ha toaletter och djuren kalagar över trongbeboddhet .. Men jag är ganska stolt över min dags insatts, inga djur har dött och inga besökare blivit lejon mat.

   Senare ringde David och kom då och hämtade mig hos Angelica för en runda på stan, blev lite inköp som det kommer bildbevis på senare, nu ska jag ta tag i mitt zoo !

Semester !


   Idag började min semester som håller på till 26 mars, ganska skönt samtidigt som jag vet att jag kommer bli tokig av att gå hemma själv :P Men jag ska ju ut på äventyr på tisdag och det är nog br att vara ledig efteråt så jag kan hämta mig efter det ;P

   Nu kom Davve så nu ska vi kolla på lite web tv ;P

Nytt x2 !


   Denna måndag är det inte bara ny vecka, nejnej, utan det är första måndagen i månaden ! Sitter nu i soffan och kollar ut, det snöar, tror inte det är snösnö utan mer snöslask som snöar ... Men dom vita klumparna (flingorna) är iaf stora ;P

   Nu ska jag sätta igång mitt nudel vatten sedan blire byta om och bege sig till jobbet, har tagit på mig uppdraget att köpa en Soda stream til jobbet på vägen in idag så jag får åka lite tidigare än vanligt !

Gårdagens shopping !


RSS 2.0