Holi macaroni !


   Jaha, då har jag betalat räkningar/skulder och sprit och där försvann mer än halva löne, visst är livet härligt ? Men jag har ju iaf lite mindre än halva kvar och det känns grejjt ! Ska försöka ha den längre än 1 vecka denna gången, livet känns så mycket mer meningsfullt då !

   Idag har jag jobbat, hann inte med någon lunch så jag fick sluta tidigare istället. Sen jag kom hem har jag fixat pannkisar, ätit med Mathilda och David och kollat på Du är vad du äter !

   Nu ska jag gå och hitta David, så han slutar tjata om att jag ska komma till honom ;) Förresten så gick skorna jag köpte i tisdags sönder, himmla kul ! Får lämna in dom imon !

   Byebye

Lycka !


   Har just tagit en liten paus ifrån städandet eftersom Johanna och hennes kompis kom förbi på väg hem från Gekås. Innan dom kom hann jag torka alla hyllor, bord, tv och dvd m.m från damma, hann äden dammsuga och torka golven så nu återstår bara att ta ner alla grejjer från sängen och bädda med nya lakan, sen har jag ett rum som kommer kännas så gott som nytt ! Dessutom luktar det citron !

   Min stora lycka var idag när posten kom, jag fick min löne spec och det var min första "riktiga" lön, jisses vad härligt det känns ! Synd att man har en del att betala, men det blir en del kvar iaf !

   Nu ska jag gå och shoppa med pappa på Ica :P

Pyssel !


   Idag är jag också ledig, men jag gick ändå upp 9.30, känns dumt att sova bort hela dagen ! Det som står på schemat idag är :

*Fixa till på mitt rum (städa, dammsuga, bädda om sängen)
*Sätta upp min julstjärna
*Duscha
*Hjälpa pappa med massa grejjer till förrådet
*Självklart se Våra bästa år

   Japp det är min dag det, men nu ska jag fortsätta pyssla lite ;)

Isn't my new shoes lovley? I skinn

MMS

Isn't my new shoes lovley? I skinn och massa ull!


Vad är problemet ?!


   Sitter nu hemma hos Angelica efter en runda på stan och en timme på br :P Hann även genom alla sko affärer och la undan ett par, hoppas på att David kan betala dom tills jag får lön på fredag, behöver verkligen ett par varma skor !

   Jag gick hem från BR för att jag skulle hinna hem till Våra bäst år eftersom det börjar 12.30, men så har jag sprungit upp för alla trappor nöstan trillar in genom dörren, slänger mig i soffan och väntar, å äntar och väntar tillslut får jag gå in och kolla när det börjar och då har dom flyttat det IGEN till 12.50 ! Vad är 3:ans problem ?! Först går det 12.50 sedan flyttar dom det till 12.30 och sedan flyttar dom det igen till 12.50.
   Dessutom så hade dom en repris varje dag som gick 9.50 så man kunde se gårdagens program, den reprisen flyttade dom till 7.00 så man fick gå upp så tidigt för att se det, sedan tog dom bort den helt ! Jisses alltså, jag tycker det är dags att dom börjar ta Våra bästa år på allvar !

   Nu är det äntligen dags !

Härligt !


   Tisdag, jag är ledig, solen skiner och jag sitter i soffan och kollar på tv, kan det bli bättre ? Knappast mycket bättre men kanske lite, så nu ska jag göra te och frulle och då kommer detta vara perfekt ! Lovley !

   Har tid hos Ungdomsmottagningen, att man ska behöva boka tid för att få komma dit ! Men det är inte konstigt med derad enda öppe tid i veckan då man är en arbetande kvinna ;) Dessutom är det ju min tid direkt när jag kommer dit, slipper jag sitta och vänta med massa andra och aldrig veta hur länge man ska sitta där !

   Nej, dags för frulle så jag inte kommer försent !

Besök i city !


   Idag har jag jobbat, jobbade mellan 14-18.15, men jag var på jobbet redan vid 1 eftersom det bjöds på lunch och gratis lunch vill man ju inte missa !

   Efter jobbet körde jag hem till Angelica, sprang upp till henne, sedan åkte vi iväg till Elgiganten och kollade lite eloktronik och sedan till Hajen för att handla lite ! Till kvällis gjorde vi scones, vi och vi, jag kollade mest på ! Sedan har resten av kvällen spenderats i soffan framför Färjan och C.S.I, med julmust, clementiner och stjärnor med sourcreamonion smak ! Yammi !

   Over and out !

Härlig helg !


   Då detta var min sista lediga helg innna nästa år så passade jag på att utnyttja den till max ! I fredags ville jag gå ut så jag kontaktade Isa som självklart var på, hon fick i sin tur med sig Matilda, så satt vi hemma hos mig och spelade spel med mamma, efter 1 timme skulle Matilda åka. Men jag och Isa fortsatte vårat vin drickande, med massa prat och sedan några spelomgångar till med mamma, Mathilda och pappa. Vid 00.30 drog jag och Isa bort till Filip där det var party. Senare kom David och hans vänner och även Julia ! Men 1 baginabox (delat med Isa) & 6 ½ timme senare dorg jag mig hemmåt !

   Efter 3 timmars sömn väckte David mig och jag blev tvingad att gå upp, vi åt frulle, jagade Isa och begav oss sedan upp mot Tjörn, jag som fortfarande var full sov hela resan utom en stunds lekande med David.

   Lördagen spenderades i bilen och på Tjörn, det vi slappade, åt mat, spelade spel och bara vilade, något jag kände att jag verkligen behövde !

   Idag har vi varit på Klädesholmen, ute och klättrat i berg och kollat på halva Madagascar ! Men nu sitter jag hos David och gör ingenting alls !

   Tack alla underbara för en toppen fin helg !

Cut !


   Idag började jag inte jobba förrens 11, men innan jag visste detta bokade jag in ett frisör besök 8 ifall att jag skulle börjat 9, lite oturligt, men visst är det härligt att vara uppe i tid ? :P

   Har jobbat mellan 11-18.15, dagen gick fort och jag var helt slut när jag kom hem ! Men det var härligt att komma hem till nylagad mat iaf ! Jippie !

   Nu ska jag gå och lägga mig i min säng där D redan ligger !

Byebye !

Invasion !


   Idag har jag jobbat, dagen gick fort och jag fick mycket gjort så jag är nöjd med min dag. Mamma väntade på mig i stan så jag skulle få åka bil hem, det var mycket uppskattat !

   Imorse stod jag och pratade med pappa och vips så springer ännu en MUS förbi, fyfan ! Jag börjar faktiskt tröttna, tycker det är lite äckligt faktiskt ! Men eftersom Varbergs bostad inte gör något så fick pappa åka och köpa musfällor som nu ligger i gästrummet, mammas rum och på mitt rum. Mysigt att vakna av att den slår igen ?!

   Jaja, nu ska jag återgå till tv:n, väntar på att Isa ska ringa, sedan ska jag även till D och mata hans katt !

Tjo svej !

Fort !


   Idag har jag varit borta hos Johanna där Isabell och Emelie var, satt där en stund sedan gick vi hem till Pernilla där vi fikade lite. Mysigt med små barn igen, har ju inga små kusiner kvar !

   Sedan hämtade pappa upp mig så åkte vi in till Varberg och hämtade Forden och sedan ner till jobbet för att kolla lite tider och en snabb vända in på apoteket för ett nytt cerat. Trots min ekonomiska kris insåg jag att när det är så lite cerat kvar att man får skrapa med fingrarna för att få något är det dags att köpa ett nytt ;) Vi lunchade även på Donken !

   Pratade precis med min Farfar, insåg att jag varken pratat med honom eller träffat honom på länge, tråkigt.

   Nu ska jag gå och städa lite på mitt rum, denna dag har gått så himmla fort ! Jisses !

Bekräftelsen !


   Idag när pappa kommit hem från utvecklingssamtal med Ludwig gick han in i mitt rum och mycket riktigt var det en mus där inne ! Men varbergsbostad ville inte göra något så pappa tog saken i egna händer och skulle få ut den, då hittade han plötsligt inte den så förhoppningsvis har dne sprungit ut då jag lämnade altan dörren öppen !

   Nu ska jag äta kvällis !

Husdjur !


   I fredags när jag skulle gå ut i hallen från vardagsrummet kom något litet, grått och långt springande över golvet, det kraffsade mot golvet när "det" sprang. Jag fick nästan en hjärtattack sparang fort som attan och skrek att det var en mus. Pappa trodde mig inte och sa att det säkert var en dammråtta.
   Jag - Bitts möss?
   Pappa - Nej, dom  bitts inte.
   Matihlda - Alexandra, dom bitts as hårt !
   Jag -  Pappa, Mathilda säger att mössen bitts as hårt !
   Pappa - Nej dom bitts inte alls !
För övrigt hade vi en lugn fredagkväll !

   Idag satt jag och kollade på Days i min säng, då hör jag samma ljud och en duns, då "det" springer in i ena hörnet på väggen. Jag ringer pappa, som kommer in och börjar sparka på allt han ser men inget kommer fram medan jag sitter i sängen och nästan börjar gråta. Pappa lämnade mig sen för att åak in till stan så nu har jag gömt mig i Ludwigs rum, börjar blir hunrig och får se om jag vpgar gå ut i köket !
   Det ända som var bättre idag var att pappa faktiskt börjar tro att det är något annat än dammråttor jag ser/hör !

Nu ska jag smyga ut i köket !

Music !



   Lite av en ny favorit !

Man tackar !


   Vill tacka http://olaspeter.blogg.se/ för att jag i onsdags blev utnämnd till Veckan väröbo ! Det är bara att tacka och ta emot !

Fest = Alkohol ?


   Igår efter jobbet åkte jag hem, piffade till mig, åt middag och sedan bar det av in till Varberg och Matildas inflyttningsfest. En inflyttningsfest jag på grund av ekonomiska problem valt att vara nykter på, trots mitt nyktra tillstånd tycker jag att det var en lyckad kväll i en trevlig lägenhet ! Tack Matilda för detta, och tack alla som var där !

   Så här dagen efter min första nyktra fest har jag insett att man kan ha kul utan alkohol, men man känner sig desvärre mindre social och på något sätt som en outsider. För att summera denna nyktra kväll får jag nog lov att säga att visst kan man ha kul nykter på en fest, men fester finns och är gjorda för att dricka minst ett glas av något alkoholhaltigt !
   Alltså lärde jag mig något, och det kändes skönt ! Det var kanske inte sista gången jag var nykter på fest, men definitivt första av väldigt få blivande gånger !

   Nu blire söndagstek, sås och potatis ! Yammi !

Fajitas !


   Idag har jag jobbat, har varit en stressig och fullspäckad dag ! Denna dag ledde till ehn del stress och lunch vid halv 6, men det är vad jag kallar ett i-landsproblem, jag fick ju lunch iaf ;)

   Efter jobbet åkte jag och pappa och handlade och nu sitter jag här. Pappa fixa med maten så jag tror att jag ska hj'lpa honom ! Ikväll blire FAJITAS ! Vem tänker in på Vänner och Ross när man säger det då ? ;P

   Tjosvej !

Bra dag !


   Idag är en bra dag, skulle varit ledig men blev inringd, både bra och dåligt, hade sett fram emot en ledig dag med min syster men istället blev det jobb och slit och tjäna pengar ! Efter jobbet kom pappa in till stan så jag skulle slippa åka buss och köra istället, det var snällt !

   Nu sitter jag här med en kopp tomte te och ska gå och sätta mig framför tv:n med familjen !

Sleepy time !


   Då var även denna veckas tisdag avklarad, jag var som sagt uppe redan 6.20 imorse, kämpade mig vaken genom att kollar på Days 7 och sedan Over her dead body, som för övrigt var en mycket bra film !

   Jag hade även en dubbel körlektion, som pappa så klart var med på, jag är riktigt skillad nu och börjar se slutet på detta jag drogigång för 100 år sedan. Efter körningen kom jag hem och då vare dags att leka frisör salong med Isa och Madde samtidigt som vi kollade på Brave Heart. Två lyckade klippningar och en mysig film stund ! Tack babes !

   Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i sängen, eftersom jag ska ta mig upp tidigt imon med, måste ju försöka gå upp i tid så jag kan lägga mig i tid, har även en körlektion på morgonen !

   En himmla bra film !


Trött !


   Nu närmar sig klockan 23, därmed närmar sig denna måndag sitt slut, detta innebär att det snart är en dag mindre kvar tills jag får lön och att jag snart ska gå och lägga mig ! Finns det något bättre än att lägga sig i en skön lite halv kall säng ?

   Imon går jag som vanligt från David då han går till jobbet, men jag tror inte jag går och läggre mig när jag kommer hem, har börjat få så svårt för att somna på kvällarna, hoppas det blir lättare om jag går upp vid 6.20 istället för 9. Ska undersöka detta i någon dag eller 2 så återkommer jag med resultatet !

   Sleep tight !

Måndag !


   Måndag morgon, kanske mer lunch tid, har varit uppe sedan 9 då jag tog mig en välbehövlig duch och sedan gjorde iordning mig så jag ska slippa stressa innan jag ska till jobbet sedan !

   Måndag morgon, endast 17 dagar kvar till lön, måndagen efter en toppen helg med sina käraste och jobb melann 14-18.15, vad mer kan man begära ? Utom en storm och regnfria utomhusvistelse, men det är vad jag kallar i-landsproblem !

   Nu ska jag äta frulle,sedan laga lunch som jag ska äta innan jag börjar jobba !

Saknad .


   Idag skulle min älskade farmor fyllt 71 år, tyvärr så gick hon bort i sommras och dagar som denna saknar jag henne ännu mer och tänker ännu mer på att jag faktiskt aldrig kommer träffa henne igen !

   Hoppas du får en fin födelsedag ändå Farmor. Älskar dig obeskrivligt mycket !



Sail on silvergirl,
Sail on by.
Your time has come to shine.
All your dreams are on their way.
See how they shine.
 If you need a friend Im sailing right behind.
Like a bridge over troubled water I will ease your mind.
Like a bridge over troubled water I will ease your mind.

Körning !


   Idag har jag haft en dubbel körlektion, alltså två körlektioner ;) Det gick himmla bra och hon sa att jag har blivit mycket bättre sen sist, alltså förra veckan ! Jag är faktiskt riktigt skillad nu ! Efter körningen kände jag mig så jävla bra så jag gick och köpte mig själv en mascara, trots att jag inte borde köpa något alls, men det behövs och det gör mig lycklig !

   Köpte den mascaran som Eva Longoria gör reklam för nu, Lóréal Volume Collagene, hoppas verkligen på att den är bra men det lär jag märka imon innan jag går till jobbet !

   Nu ska jag pysa, ska möta David för en promenix och eftersom jag hotade med att döda honom om inte han kom i tid så är det väl bästatt jag är där i tid !

Tjillevippen !

Ny dag !


   Idag är det en ny dag, nämligen en torsdag, en ledig torsdag !

   Idag när jag är ledig tog jag sovmorgon till 9, efter att varit uppe första gången vid 6.20 då jag gick från David. Har haft en lugn morgon med mannagrynsgröt framför tv:n med pappa och Oprah ! Efter frukosten tog jagh mig i kragen, diskade, borstade tänderna och gick in och duschade ! Skönt att dne biten är avklarad.

   Nu ska jag sätta mig framför tv:n och göra mig iordning för att senare ta bussen in till stan för att köra en dubbel körlektion!

   Nu ska jag pysa ! Ha en toppen dag !

Mycket !


   Att gå från ett liv som nästan arbetslös till ett liv som arbetande kvinna är ganska tufft faktiskt ! Jobbade 7 timmar igår, sedan mötte jag upp Angelica, vi gick och handlade hårfärg och lite mat sedan gick vi hem till henne och åt och sedan var det dags att slinga ! Ett riktigt projekt om man är nogrann som jag var, efter en lyckad slingningen klippte jag lite också, sedan slängde vi oss i soffan med Julmust och chips !

   Sov hos Angelica onatt så imrse fick jag sovmorgon ! Vi åt en god frukost tillsammans och sedan gick jag till jobbet, nu sitter jag här efter en lång men snabb dag på jobbet !

   Nu ska jag gå till David, där blir det nog kvällis och mys i soffan !

Over and out !

Baby !


   Visst är Gwens son Zuma Nesta Rock, som föddes den 21 augusti i år, himmla söt ! En väldigt vacker bild på dom två tillsammans !


Lovley !


   Imorse tog jag det lugnt och gick itne upp förren 9.20,anska utvilad faktiskt. Satte mig vid tv:n och åt frulle, sedan plattade jag håret och efter det la jag mig i sängen och kollade på film, såg Cars, den var bra ! Efter filmen satte jag mig vid tv:n, kollade på Våra bästa år och gjorde migdning för att sedan åka och träffa Louise, Sara och Carina inne i Varberg !

   Jag tog sedan 17 bussen hem och nu sitter jag här och kollar på tv ! Hoppas på att David kommer snart :D

Byebye !

Halloween !


   Igår vare halloween fiande för min del ! Började dagen på jobbet där jag jobbade utklädd till häxa i en lång klänning med släp. När jag kom hem var det bara att börja göra sig iordning inför kvällens bravader, som hölls av Isa och Johanna hemma hos Johanna ! Alla var utklädda något som var mycket kul, själv var jag någon läskig form av "Alice i underlandet", fast i röd peruk och utan knästrumpor !

   Hos Johanna bjöds det på välkomst drink och tacos, yammi ! Efter massa sång, dans och lek hemma hos Johanna bar det av ner till Marinan där Julias pappas band spelade, det var en del folk och en mycket lyckad kväll !
   Tack alla som gjorde detta till en kul kväll ! Tack till Johanna och Isa som fixade detta !

   Idag har jag varit mer eller mindre död, lämnade sängen vid halv 1 för att flytta mig till soffan och ligga där till halv 6, då David tog med mig på en behövlig promenix i höst kylan ! Men nu sitter jag här ny duschad som en ny männsika !

   Byebye !

RSS 2.0