Flyt !


   Det känns som att jag bara flytit genom denna dag. Jobbad 8.30-17, körde sedan hem och började tvätta, lagade mat, ut i tvätt stugan, åt mat, ut i tvätt stugan och sedan satte jag igång att röja i mitt rum, men det tog 10 min sedan smet jag och satte mig vid tv:n med Ludwig istället.

   SKA TA MIG I KRAGEN !

Köpa hus ?


   Nu när jag ändå ska flytta och har packat mina grejjer, borde man kanske satsa på något rejält ! Vad sägs om Playboy Mansion ? Jag menar det kostar ju bara 240 miljoner, men då får man ju faktiskt se till att det är 7 300 kvadratmeter, lite mer än våra blivande 76 kvadratmeter. Så jag tror jag ska ta mig en funderare över om inte ett eget mansion känns bättre.
  











Vart tog tiden vägen ?


   Min och D´s flytt närmar sig och jag undrar vart all tid tagit vägen ? Det känns som att det var typ igår som det var en månad kvar. Men nu är det bara 3 dagar kvar och jag har fortfarande knappt packat något .. Det värsta är att jag bara har idag på mig och morgon kväll.. Menmen, det kommer blir bra !
   Förtillfället hatar jag att pack så jag gör allt för att slippa, men jag inser att det nu är dags att ta sig i kragen och ge sig in i kaoset !

   Byebye !

Toppen !


   Igår jobbade jag heldag, direkt efter jobbet gick jag bort till Matilda där vi var några tjejer som åt korv med bröd, drack, sjung och dansade ! Vid 1 drog vi ner till C & B, där vi galant kom in allihop trots bristen på leg och önskad ålder ! Så är det när man ser städad ut ! Efter att jag hållit till i baren ett tag med mitt ragg hittade jag mina vänner och resten av kvällen spenderades på uteserveringen ! Lite pommes innan Julle kom och hämtade oss satt mycket fint !

   Idag är det bara att gå på det igen. Ikväll blire till att grilla med vänner och kanske blivande vänner innan det bär av ut på Bua gator för att testa utelivet !

   Nu ska jag ut i tvättstugan !

IKEA och Gekås !


   Jisses, jag och David hade bestämmt att vi idags skulle komma igång och köpa grejjer inför våran flytt som om 8 dagar äger rum. Vi bestämmde att vi skulle till IKEA. Vårat besök där gick riktigt fort då det vart nästan inte något folk alls ! Efter att i betalt, ätit korv, hämtat ut köks bord+stolar och lyckats oacka in allt i bilen insåg vi hur lite klockan var. Så vi tänkte att det var lika bra att ta Gekås också !

   På Gekås var det ju så klart mer folk än på IKEA, men det kunde varit mer folk. Dock blev jag så stressad när jag packade upp allt på rullbandet att jag, när jag skulle slå in kort-koden, skakade i hela händerna ! Som tur så var vi klara då och begav oss hemåt !

   Vi åkte hemifrån 11.30 och kom hem 17.15 ! Tyckte att vi var riktigt duktiga, kände dock att David stressade mig lite, menmen !

   Efter min hemkomst och lite vilapaus gick jag bort till Isa och Johanna för att färga Isas hår och umgås lite. Färgningen blev mycket bra och det var lika mysigt som vanligt att besäka systrarna Skog !

   Nu ska jag snart sova, är trött som tusan efter denna dag !

Give me more !


   För tillfället så känns det som att jag skulle behlva några fler timmar på mitt dygn så jag hann med mer, förtillfället kännds det som att onödiga och tidskrävande saker som att duscha är onödigt !

   Jag ska trotsa min tids syn och ändå ta en dusch !

En ny vecka !


   Idag är det måndag, igen. Jag hoppade in och jobbade idag fram till 5, sedan hämtade min snälla David mig. Vi åkte hem till mig, började tvätta sedan började vi slipa ett bord och David målade sitt skåp. Tiden går himmla fort och det är mycket man ska hinna med så det gäller att jobba på nu !

   Snart ska jag hämta det sista i tvättstugan och sedan blire slappa hela kvällen så jag orkar jobba imon !

Roadtrip !


   Denna helgens roadtrip utförde jag själv, iaf på vägen dit, hem fick jag sällskap. Jag körde våran Ford dit, fullproppad med däck, som Ludwig var tvungen att spänna fast med spännband för att jag under resan inte skulle få ett hjul flygande i skallen och dö. Jag hade musiken på högsta volym för att dölja bullret i bilen som var ner än vanligt pga den tunga lasten !
   Men resan gick fint och jag kom fram välbehållen !

   Lördagen och söndagen bestod mest i att bara vara, dricka te och lite alkohol, äta god mat och godis och mysa. Imorse fick jag hoppat lite studsmatta med Jonte, sedan vare dags för lite klipp och slingning.

   Jag fick köra hem idag, med endast ett stopp och det i Göteborg för att släppa av en passgerare och sedan fullfart hem till Bua !

   Tog inga bilder denna resa, men förra helgen gjorde jag och mamma samma resa och då tog jag bilder under våran lilla bensträckare !


Vi hamnade på en bänk, 1 meter ifrån motorvägen och plötsligt dyker en
grävmaskin upp och kör så nära att han nästan slår mamma i huvudet
med skopan !


Mamma blev rädd att bänken skulle trilla ner i gropen så det var bara
att snällt ställa sig upp !

Sicken kväll !


   Trots min negativa början på denna kväll blev den bra iaf. Efter SSDL blev det lite Grillad, sedan lite Singing Bee, något fängelse programm och slutligen lite Big Brother !

   Nu ska jag diska, röja undan lite, packa inför morgondagens road trip, fixa på mitt rum och sedan sova !


Fredag ?


   Jag sitter sim vanligt och kollar på SSDL, känner mig dock inte lika fokuserad på det som jag brukar. Hade det inte varit för detta program hade jag nog inte vetat att det var fredag, var är fredags stämningen liksom ?

   Jaja, får göra det bästa och festa till det med lite popcorn !



White !


   Jag inhandlade mig för ett tag sedan en tandkräm som ska bleka tänderna. Nu har jag använt den 1 vecka och jag kan säga att det verkligen fungerar ! Inte många som trodde det !

Före

Efter

Båda bilderna är tagna på samma ställe, med samma kamera, med samma inställningar och samma tid på dygnet !


På tal om vit ;)


Kort dag !


   Idag jobbade jag efter en ledighet på 3 dagar, slutade dessutom tidigt, redan klockan 17 ! Imon är jag ledig igen, och då skulle jag behöva börja rensa på mitt rum och slipa ett bord som jag och David tillsammans och kärleksfullt sedan ska måla. Sedan vore det ju även dömysigt om jag får träffa Julia också. Trots min ekonomi kanske jag ska föreslå en fika i stan, får fundera över detta !

   Efter jobbet handlade jag färg, sedan hem och tvätta ! David kom bort och höll mig sällskap och sedan lämnae vi festande hemma hos mig och begav oss till David istället där vi åt en lugn och stillsam kvällis framför tv:n !

   God natt mina vänner !

Påsken är över !


   Igår var sista dagen med allt som har med påsken att göra detta år, de ända som är kvar är ju dom som firar påsklov, men det rörs inte jag av så jag anser att påsken är över. Den sista dagen, igår, spenderades i bilen och i Mölltorp hos kusinerna. Den dag och hela påsken har varit mysig och tillbringats med med familj och vänner !

   Idag kollade vi på film, Alvin och gänget, den är himmla gullig ! Nu är det Ugly Betty och sedan blir det D H !


Tjuvstart !


   Ikväll har jag varit hos David med hans familj, nästan iaf ! Där tjuvstartade vi påsken med påskbord. Denna tjuvstart ser jag inte som något allvarligt brott, då detta blir mitt ända påskbord, ett tjuvstarts-påskbord måste väl vara bätte än inget påskbord alls ? Eller ?

   Nu ska jag lägga mig i soffan och halvsova !

Värme !


   Idag är det vår ute, ändå sitter jag inne .. Jaja, har varit nyttig idag och kört Ludwig och hans vänner, handlat lite och städat köket ! Snart ska jag duscha, sedan ska jag köra mamma och sedan till David !

   Ha en toppen dag i solen !



Fin sång !


GRATTIS PAPPA !


   Idag fyller min älskade pappa 45 år ! Grattis !





Good !


En fin helg !


   Min helg har varit fin. Fredag kväll efter jobbet och middag med familjen spenderades hemma hos Wicky, med dricka (dock inte för mig) och lite spel.

   Lördag jobbade jag efter det körde jag hem och Louise kom hit, väldigt roligt ! Efter 2 ½ timmes snack och iordning görande åkte vi in till Lizeth där vi åt middag, drack och pratade. Sedan begav vi oss ner till Oscars där blev det drinkar och dans !

   Söndagen var ganska slapp fram tills Louise åkte hem, då tog jag och David en promenad med glass !

   Tack för en fin helg !

En sång .


RSS 2.0