Äventyr !


   Idag har jag varit ute på äventyr med David ! Vi tog oss till Lager157, jag körde dit vilket var spännande då vi skulle prova en ny väg, som visade sig vara mindre bra för våran lösa del under bilen som pga av dåliga vägförhållande skrapade emot hela tiden ! David blev rädd några gånger, men levande och hela kom vi till slut fram !
   David fick köra hem, men han tog den gammla vanliga säkra vägen utan några risker !

   Under kvällen har jag klippt Bosse, kört David till Matte, ätit middag och kollar på Melodifestivalen som enligt mig inte had så himmla mycket att bjuda på denna gång. Nu sitter jag, pappa och Bosse och kollar på tv, eller jag kollar på tv de två andra sitter och snarkar ikapp. Sicket lördags sällskap man har !


Swing it !


   Sitter vid datorn och lyssnar på lite musik, ska försöka få ihop en skiva till morgondagens bilfärd ! Just nu lyssnar jag på denna toppen låten ! Blir man inte bara glad ?


Meningen ?


   Idag har jag varit ledig, mycket härligt skulle jag nog vilja påstå. Har hunnit med en vända i Varberg, lite Gossip Girl, träffa David och snart ska jag duscha !

   Innan jag går in i duschen kände jag att jag var tvungen att äta, tog en tur i köket och insåg att jag inte orkade äta, fann ingen mening i det, förutom att slippa vara hungrig. Så jag tänkte efter och kom på att det vore skönt om man bara kunde dricka något och bli mätt. Någon minut senare kom jag på att det redan finns, så nu sitter jag här med en varma koppen, inte för att det är speciellt smarrigt men det är både enkelt och inte jobbigt !

Många fyror blire !

Utmanad av http://isabellskog.blogg.se/.

Fyra tv program jag brukar se på : CSI, Vänner, SATC & Du är vad du äter

Fyra saker som jag gjorde igår : Jobbade, träffade Angelica, umgicks med familjen & var med David

Fyra saker jag längtar till : Egen lägenhet, våren, uteserveringarna & att veta vad jag vill bli när jag blir stor

Fyra saker som står på min önskelista : Lägenhet, fast jobb, vår kläder & resa

Fyra saker jag tycker om att göra : Träffa vännerna, vara med David, shoppa & resa

Fyra saker jag avskyr : Besvikelse, att vänta, reklam tv & fötter

Fyra saker jag åt igår : Knäckebröd, godis, sallad & fläskfilé

Dagens vuxna !


   Idag på jobbet fick vi en jobbansökan från en kvinna på 35 år. Det är inte detta som förvånar mig, utan det som förvånar mig är att denna kvinna har skrivit sin jobbansökan helt på rimm. Jag mena, vem i hela friden skriver en jobbansökan och får för sig att den ska RIMMA ? Dessutom är kvinnan 35 och inte typ 15 ... Vad ska man säga om dagens vuxna ?

Mys man !


   Idag har jag jobbat, inte helt dumt när jobbet bjuder på lunch ;) Det tackar  man ju aldrig nej till ! Dessutom hade jag bil idag, och det är ju alltid skönt när man slipper stå och vänta på bussen i kylan !

   Nu sitter jag och väntar på middagen och kollar runt lite på YT (vi som är lite modernare kallar you tube det), och hittade Robert, visst är han en riktig mysman, man kan säga den tidiga Ernst.



   En annan Gustavsson som är ganska mysig är ju faktiskt Björn !




Sicket ståhej !


   Idag har varit en lång dag med mycket att göra känner jag. Började dagen med en dusch, redan där började de bli jobbigt å det var upptaget när jag kom upp, vilket var retligt då jag var trött och ville sova. Efter en väldigt välbehövlig dusch gjorde jag mig iordning, åt frulle och gick till bussen.

   På jobbet var det full rulle, mycket planogram och massa små fix. Var tvungen att städa lunch rum och lager idag plus göra uper fint i butiken för att det ska hållas intervjuver där imorgon, och rädslan från vissa över att Rolf kommer gör det hela mycket mer hysteriskt !

   Dagens höjdpunkt var att min chef bjöd på semlor idag, från Stålboms, mycket smarrigt och behövligt !

   Sicken uppståndelse det varit över denna förlovning mellan Viktoria och Daniel, trodde inte det var så stor grej, men tydligen var det så, något jag märkte när jag för ovanligthetens skull kollade på nyheterna imorse.

   Förrseten har jag glömt att berätta om en stor grej i mitt liv. Jag ska minsann flyga till Sthlm över en dag för att gå på releasingen av Br cluben, då Ulrika är för gravid och de andra upptagna/vill inte så var det bara jag kvar. Det är med skräck jag gör detta, men hoppas att det blir kul och får mig att övervinna en rädsla !

Död eller levande ?


   Den tanken vaknade jag med igår, efter att provat på Varbergs uteliv för första gången på ca 4 månader så blev jag väl aningen exalterad och beställde kanske lite för mycket. Detta ledde till försämrad ekonomi och en dålig söndag. Men vad gör man inte för en kväll i dimman ?

   Skulle varit ledig idag, men blev inringd, ovanligt va ? Jaja, vad ska man göra, klart man ställer upp för laget !

   Nu måste jag rusa, maten är klar !

Sov dags !


   Just hemkommen efter min nattliga chafför tjänst sitter jag framför tv:n och pustar ut och dricker lite Champis (som för övrigt är väldigt underskattat) innan jag tar det stora steget och tar bort sminket, borstar tänderna och kryper ner i min säng !

   Sov gott min vänner !

Fajitas !


   Idag har jag jobbat, och denna dagen å jobbet har vi faktiskt gjort något, för ovanlighetens skull ! Efter jobbet åkte jag och pappa till Hajen och handlade, där träffade jag bpde Emelie och Sarah.

   Till middag lagade jag och pappa fajitas, och nu sitter vi framför tv:n med kaffe/te och chips ! Yammi ! Skönt med en lugn hemma kväll då jag ska jobba imon. Men som vanligt har jag blivit utvald till chaffis idag, något som händer oftare och oftare.



En bild från Vänner avsnittet då Ross bjuder på fajitas ;)

Hurry !


   Har sminkat mig och sitte rnu här för att göra min vanliga internet runda, måste ju hålla koll på allt och alla, man vill ju inte missa något viktigt ! Men nu måste jag skynda mig så jag hinner äta frulle och byta om innan jag åker till jobbet och förhoppningsvis säljer massor av pulkor.

   Over and out !

Snowie !


   Nu har det kommit snö här, och inte sån där vanlig snö då det är en flinga som så sakta smälter bort under dagen. Nejnej, detta är sådan snö som funnits ända sedan igår, och betydligt mer än en flinga ! Man kan ju tycka att det kunde varit här vid jul, men bättre sent än aldrig !

   Idag har jag jobbat, men innan dess hann jag duscha och självklart spela lite sims. Efter jobbet gick jag hem, hämtade saxarna och begav mig bort till Isa och Johanna där även Sebastian befann sig. Efter lite matlagning, tv tittande och klipp gick jag hemmåt och sitter nu här. Ska sova ensam inatt, något jag verkligen hatar .. Usch !

   Jaja, nu blire lite sims innan läggdags !

Hus !


   Efter jobbet tog jag mig i kylan till bussen, och som vanligt var chaffisen sen, så himmla irriterande när man ser att dom kommer inifrån men ändå är sena. Dom får väl se till att gå ut i tid !

   Kom hem från  jobbet och då fanns det middag, något som förbättrade min agretion över hallandstrafiken lite. Sedan körde jag bort Ludwig till en fest och jag åkte vidare till David. vi har kollat på Grand Designs, jisses, dom fick hem sitt hus i delar märkta med siffror och bokstäver. Tänk att bygga ihop det, när man själv klagar över Ikeas ritningar på typ 5 delar, tänk då ett helt hus !

   Nu ska jag lägga mig i soffan en stund sedan blire sova !

Godmorgon Onsdag !


   Idag är det onsdag och jag ska jobba. Blir inte en hel dag, jobbar mellan 11.30-18.15, så det blir en lagom lång dag känns det som ! Fick ett samtal imorse så nu ska jag jobba imon med, skulle varit ledig. Men det var skönt eftersom jag var borta en dag förra veckan så får jag jobbat in en halv imon iaf !

   Nu ska jag gå och göra mig iordning och försöka besluta mig över vad jag ska äta till lunch idag.

Min dag !


   Idag är det ingen helt vanlig dag, det är nämligen den 17 februari, vilket innebär att det är MIN namnsdag ! Men vad får man för det ? INGET ! Fast nu var jag hård. Julia och David har ju faktiskt grattat mig, extra starkt från Julia som befinner sig i Frankrike och ändå minns detta, annat är det från familjen, inte ett ljud ! Men jag lämnar nu min speciella dag, som inte blev så speciell trots allt och går och lägger mig !


Lonley !


   Efter äventyr i Varbergs då jag för första gängen fick besöka Ica på Sörse sitter jag nu ensam i soffan och kollar på Vänner. Tillredde en härlig middag/lunch bestående av Mannagrynsgröt, något jag ångrar nu då det inte blev något kvar vilket innebär att det ser rätt tomt ut på lunch till jobbet imon .. Om mannagrynsgröt varit en god lunch till jobbet är en annan  sak, men det behöver vi inte fundera över för det finns inget kvar !



Semle luret !


   Förra året hade GP ett semle test, och då toppade Johnséns med sina semlor. Dessa hann jag aldrig äta men då jag i förra veckan besökte Johanna tänkte jag att det var dags. Då GP inte hade haft årets test än så tänkte jag, naiv som man är, att det är klart att Johanséns håller fast vid sitt vinnande koncept, Johanna var dock lite tveksam. Vi köpte iaf våra semlor och kände oss nöjda.
   Idag kom bakslaget, Johnsén kom detta år vädligt långt ner, dom hade till och med en överkryssad fyr, alltså låg dom minus på detta års test. Motivieringen löd något sådant här "Äcklig grädde, tråkigt utseende, tråkig smak på bullen, kompakt bulle. Hade jag betalt för den hade jag velat ha pengarna tillbaka." Så var de med den goda semlan. Då kan man nu fråga sig, jag och Johanna ansåg ju att denna bulle var god när vi åt den. Var det för att mina tankar manipulerade oss eller var den faktiskt god ?

   Årets godaste semla blev iaf den från Brogyllens konditori med motiveringen "Milda smaker på både grädde,bulle och mandelmassa. en ljus och fin lagom porös bulle. Mycket bra propotioner. Har ett klassiskt lockande utseende." Så snart får det bli en tur upp till Gbg då jag och Johanna får gå till botten med detta !


   

RAW !


   Idag har jag haft ett väldigt schemalagt liv. Gick upp klockan 10 och åt frulle, sedan vare dags att duscha, efter detta var 1 timme Sims inplanerad, efter detta lagade jag lunch som jag åt till Våra bästa år. Sedan bar det av till jobbet ! När vi jobbade började det snöa så jag körde Sarah hem och sedan iväg till Willys.
   När jag kom hem hade pappa lagat stuvade makaroner och kassler ! Yammi !

   Nej, nu ska jag kolla på Raw ! Jacob från The voice är där !

Frisk och färsch !


   Sitter hos David nu, vi kollar på Beck, men som alltid så ska dom ha en hundra år lång nyhetssändning mitt i allt .. Har fortfarande inte blivit rikitgt frisk, men det går åt rätt håll, tyvärr inte tillräckligt fort, känner att jag hostat och snorat tillräckligt för ett tag ! Menmen, förutom att ligga vid tv:n så har jag och David idag spelat lite wii, David var ganska dålig och blev sur och ville inte spela mer. Jag har även spelat lite sims, skaffat en hund vid namn Molly ;)

  Nu ska ja kolla Beck !

Många filmer blire !


   Igår låg jag nog och kollade på 3 filmer under kvällen/natten ! Denna dag är jag och David nu inne på dagens andra film, till frulle blev det Bolt, som för övrigt är bättre på svenska, och nu äre Smala Sussie som gäller ! Godiset från bion får ju självklart också inkluderas i detta film tittande !

Hjärtlig alla hjärtansdag !


   Denna dag har varit förträfflig ! Började morgonen vid 5, då vår nya granne hade lite fest, alltid lite trevligt. Efter ett tag gav dom upp och jag somnde. Efter frukost gick jag och David en promenix, sedan hem till honom där vi åt Alla hjärtansdag bakelser och drack smoothie ! Sedan gick vi hem till mig, jag bytte om och vi åkte in till Varberg, åt lite Donken, köpte godis på Videomix och sedan blev det bio ! Vi såg Wallander - Hämnden, faktiskt himmla bra tycker jag !

   Nu håller pappa på med middagen ute i köket som jag och pappa och David ska äta, blir kött och potatisgratäng ! Yammi !


Party face on !


   Idag har jag varit inne i Varberg en snabbis, annars har jag tagit det lugnt och faktiskt promenixat med pappa en bit. Var skönt att komma ut och andas ren och frsik luft för omväxlings skull !

   Nu har jag suddat bort mitt sjuka ansikte och fått fram ett lite snällare, finare och festligare ansikte ! Nu är kläderna på så nu ska jag bara diska lite sen ska jag bort till Isa och sedan vidare in till Varberg !

   Ha en toppen fredag !

Vad tänkte dom ?


   Inatt har jag vaknat mycket så vid 5 tog jag det stora steget och hämtade vatten och alvedon i hopp om att kunna sova längre idag. Visst somnade jag skönt, fram tills barnen på skolgården började skrika och bråka med varandra då var det kört. Ganska svårt att soa när typ 100 barn skriker och några hoppas hopp styltor ! Så min fråga till Varbergsbostad är vad tänkte ni när ni byggde lägenheter utanför småttingavdelningen på skolan ?

   Nu ska jag spela sims !


Bli frisk !


   Nu sitter jag här ny duschad, en mycket välbehövlig dusch faktiskt. Jag skulle nog vilja påstå att jag nästan ser ut som en riktig människa nu.

   Nu ska jag krypa ner i soffan, dricka lite te och se till att bli frisk !


Cheeses !


   I måndags började jag känns mig lite hängig, sov inget natten till tisdag, men som den kämpe jag här tog jag mig till jobbet iaf.Gick bra första timmarna, men när jag väl skulle hem hade febern stigit och hostan blivit värre ! Så jag fick ringa min chef och sjukanmäla mig idag, kändes inte så kul, men är man sjuk så är man ! Med tanke på hur jag ser ut idag så ska nog alla vara glada för att jag inte gått utanför dörren ;P

   Nu ska jag installera mina sims spel, sedan ska jag kolla på days !

Happy Birthday !


   Idag fyller Amanda, min kära vän, 20 år ! Hoppas du haft en toppen dag och att du blivit ordentligt firad !



Saknar och Älskar dig !

Vill på din dag tillägna dig denna låt !


Ny dag !


   Idag är en ny dag och jag ska jobba, börjar inte förren 11 men får ta 9.48 bussen, så jag ska äta frulle på jobbet ;)

   Igår var en toppen dag, körde lite fel först, men detta för att pappa lurade mig, men till slut kom jag fram ! Blev lite tv tittande, klippning, lunch som bestod av SUSHI ! Yammi ! Sedan en sväng på stan där vi köpte semlor som vi åt när vi kom hem med te/kaffe till och sedan var vi även på Ikea !
En super trevlig dag ! Skönt att hiyya på något istället för att bara sitta hemma !

   Nu ska jag pysa !

Äventyr !


   Nu har jag just ätit frulle och sminkat mig, ska klä på mig och borsta mina tänder sedan bär det av på äventyr, jag ska till Gbg. Nu tänker många, Gbg är väl inget äventyr, men det är de när man ska köra alldeles ensam till Olskroken, då kan det bli ett roligt eller ett livshotande äventyr. Detta åter står att se !

   Laddar denna morgon med 2 st låtar från 2001 !




   Minns ni hur fina man tyckte att hennes kläder var, byxorna med snörning och "linnet". Hon har väldigt fint hår iaf !




   Detta var också en stor fravorit !

Märkligt !


   Igår var jag inte ute, jag var himmla taggad i veckan, men igår var jag inte det .. Usch ! Men det blev en mysig kväll med pappa och David med melodifestivalen, chips och Sängknoppar och Kvastskaft !

   Idag har jag och David bara legat framför tv:n, han har feber och sov till och från medan jag kollade O.C och städade mitt rum och rensade bland mina trosor och strumpor ;P
   En mycket konstig sak idag är att jag har gör ont i mitt hår .. Väldigt märkligt !

   Jaja, snart blir det kött och potatisgratäng sedan ska jag till David !



Gosh !


   Igår jobbade jag hela dagen, hann med en sväng på H&M på lunchen och fick stillta itt shopping begär med hårspännen, ett armband, toffsar och gör snygga trosor ! Efter jobbet åkte jag hem, gjorde mig iordning medan pappa lagade TACOS och sedan körde jag bort till Kalle där det bjöds på fest !
   Då jag hade ne nykter kväll och skulle upp och jobba idag gav jag upp redan vid 10, vid 12 ringde ludwig och ville bli hämtad och sedan körde jag hem och sov !

   Idag var jag och Linda själva på jobbet, var mycket att göra men det fixade vi galant och sålde bra gjorde vi också ! Idag skulle jag partajat med Madde, men jag befinner mig för tillfället i någon form av koma tror jag, så jag tar en hemma kväll istället. Var så väck när jag körde hem från jobbet att jag inte ens orkade gasa och körde i typ 60 hem :P

   Byebye !

Skönt att höra !


   Idag var det lite att göra på jobbet, blev inte bättre av att Sarah slutade tidigt också, men hon bjöd mig på en varm choklad så det får väl gå ! Under dagen stod vi och pratade förlossning, och nåot som var skönt att höra var att Sarah ansåg att på en smärta där 10 är högst låg föda barn på typ en 6:a och det är ju inte hela världen ! Så efter denna dag kan man säga att jag lärt mig att även jag kanske ska klara det där någon gång i framtiden. Men nu blir jag även lite rädd då jag hade ungefär samma inställnig när jag piercade naveln, att detta kommer inte kännas (eftersom somliga sagt detta till mig) men sedan gjorde det gör ont, kanske för att jag trodde det skulle vara smärtfritt eller för att det faktiskt gjorde ont ..

   Med dessa bra och dåliga tankar säger jag godnatt och sov så gott !

Dags att byta om !


   Jag sitter fortfarande i soffan, med pjamasen på vilket är mycket skönt ! Man om 20 min ska jag hem till David och äta lite middag så jag får nog se till att klä på mig lite anständigare kläder snart, när jag orkar ! Men de får bli något varmt, eftersom det faktiskt är snö ute ! Har inte varit ute idag så jag vet ibnte om det är kallt, men det tror jag nog att det är, lite iaf.



Fri !


   Idag är jag ledig vilket är skönt ! Min lediga dag ska nog faktiskt spenderas framför tv:n hade jag tänkt, något som man behöver ibland för att känna att man verkligen är ledig. Just nu har jag och pappa just avslutat våran frulle och sprungit för att hämta posten vid dörren, till våran förfäran bestod en endast av en Varbergs post idag.

   Jaja, nu ska jag ut och diska frukost disken sedan blir det nog O.C eller Gossip Girl !

Åhh maz !


   Idag har jag varit duktig, jag har jobbat och hör och häpna jag har även tränat efter jobbet ! Men jag gillar inte så mycket att träna, okej att det är jobbigt att träna, men det värsta är alla nakna människor i omklädningsrummet. Dom går runt där helt nakna som om inget är fel, men det tycker jag, har man en handduk ska man ha den på sig man behöver ju inte dra ut på hela naken grejjen. Men det värsta är ändå dom som skalar och äter apelsin nakna, de är värst !

   Mitt humör idag är fint, men jag börjar mer och mer känna GE MIG EN LÄGENHET ! Här har man döpt sig och konfermerat sig men inte får man en lägenhet iaf, jag är besviken på Gud !

   Med dessa reflektioner och tankar säger jag tack för mig och vi hörs imon på min lediga dag !

Jobbarkompis !


   Jag har fått en ny jobbarkompis, nämligen min pappa ! Dagar när jag börjar så här sent eller til och med är ledig och han jobbar hemma jobbar vi tillsammans. Vi sitter där vid varsin dator och jobbar .. Eller egentligen så blir det mest att vi kollar på tv faktiskt, men det är inte dumt de heller !

   Nu ska jag och min jobbarkompis äta frulle och diskutera aktier !

Skönt !


   Idag har jag haft en himmla bra dag faktiskt. Började inte jobba förren 14 så jag hade en lugn och skön morgon och lunch hemma soffan. Till min lycka hittade jag idag fler Lipstick Jungle avsnitt, har ett kvar att se sedan hoppas jag att det kommer ett nytt i USA denna vecka eller början på nästa !

   På jobbet gick tiden fort, Sarah är tillbaka och det är härligt ! Vi byggde ihop en hundkoja till hunden Lucky som vi ska börja sälja till förmån för Childhood, till någon skola i Estland. Blev mycket fint !

   Nu sitter jag och David och kolpå 2 and ½ men och bara slappar !

Congratiulations !




Gattis på 25 års dagen min älskade syster !

Fast !


   Kom hem från kalaset vid halv 11 och har sedan dess legat här i sängen och kollat på Lipstick Jungle, man skulle nog kunna säga att jag är fast. Har nu bara 2 avsnitt kvar av säsong 2, hoppas det finns något på säsong 3 efter detta annars får jag hitta något nytt att kolla på ;)

   Nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna och på med pjamasen för att sedan krypa ner i sängen med datorn i knät och kolla på iaf ett avsnitt till, får se om jag kan låta det sista vara tills imon !

En lång dag !


   Gårdagen blev en mycket lång dag. Kjelken och Krille hämtade upp mig och David vid 03.30 och då började resan mot Tyskland ! Fick sovt ca 1 timme på vägen ner, då Krille körde hela vägen ! Väl nere i Tyskland var det snabba ryck, kanske lite väl snabba då jag inte ens visste vad jag handlat då vi satte oss i bilen på väg hem mot Sverige vid 10.40.

   Jag körde hela vägen hem då grabbarna skulle börja förfesta, det gick bättre än väntat med endast en cykelbane incident. Vi fick stannat på något matställe i Danmark där vi köpte varsin hameburgemeny och betalade tillsammans 300 danska kronor, här snackar vi inga Donken priser inte !

   Lastade av allt i Bua och sedan körde jag upp de andra till Kungsbacka, efter en stund kom Acke med lite folk och jag åkte med Acke hem. Mycket snällt !

   Skulle gått och lagt mig men insåg att det var onödigt, så jag medverkade under våran 4 rätters middag här hemma och låg i sängen och kolla Lipstick Jungle. Vid 1.30 var det dags att åter sätta sig i bilen och hämta folket i Kungsbacka. När klockan var 3.15 kom vi i säng, en mycket trött Alexandra och en små full David !


   Nu har jag duschat och sitter i sängen och ska kolla lite L J, sedan ska vi upp till Gbg på kalajs !

RSS 2.0