Ska vi byta grejjer med varann ?


Jag byter en leksaksbil mot en rostig spik, en leksaksbil mot en rostig spik.


Jag och Angelica bytte igår, jag fick julmust och hon ljus !
Ekonomiskt förlora jag lite, men jisses vad smarrigt det var, klart ett toppen byte !

Lycka !


Igår tog jag, pappa och Ludwig en heldag med shopping. Vi var i Frölunda, ute på Backaplan, 421 och Ikea ! Det blev en del shopping men bara bra och nödvändiga saker, förutom Ahlgrens husvagnar förstås ;)


En del gårdagens shopping !

Jul !


Jag har börjat längta tok mycket till julen nu, julpyntet får ju vänta trots att jag redan köpt lite, men man kan gott och väl ta fram julte, glögg och juliga mys saker !




Shoppat !


Idag gjorde jag mina naglar, Ia hade fått in Creatives nya kollektion. Det fanns 15 olika färger, men det fanns även 5 effekt lack. Dessa 5 olika gjorde att varje nagellack kunde se ut på 5 olika sett + "sitt egna sätt".



Då jag igår låg hela kvällen med världens migrän tog jag mig idag en tripp till Apoteket för att köpa alvedon och något mot min förkylnin som infunnit sig ! Det blev Ibumetin och Mucoagin, men även lite till min svullna, röda fejja !


Scones !


På espresso house har dom så himmla goda scones, det finns inte lika goda någonstans och man kommer ju aldrig lyckas göra sådana själv. Jag har varit sugen på scones nu några dagar så idag gav jag mig på det, hittade ett recept som hette Sagolikt goda scones, dom måste ju vara iaf lite som Espresso House tänkte jag, och det var nog det närmsta av alla hemma gjorda sconse som jag ätit !

Grädden på moset vad mitt goda te till, Spår i snön från Village !


Trevligt !


När jag en morgon gick till Hajen för att handla höll jag på att traska på denna lilla stackare !


Hövvet är avslitet och en katt satt och smaska lite på honom, en mycke trevlig syn !

GRATTIS !


Idag fyller mitt hjärta 20 år ! Synd att jag inte firar med dig men hoppas du får en toppen härlig dag !

 


Paket !


Idag var jag på kvantum och hämtade ut ett paket jag beställt, paketet innehöll ett par tofflor ! Inte vilka tofflor som helst utan ett par som man kan värma i mikron. Apskönt !


Vad hände ?


Häromveckan fick vi nya samlar album på jobbet. Jag bara undrar, vad hände ?


Tänkte dom på att barn i åldrarna 6 och upp ska ha sina typ pokémon kort i detta ?

Gratis är smarrigt !


Ikväll åt jag och David middag hemma hos mamma och pappa med en del av familjen, mycket smarrig gryta bjöds det på ! Vi var även på middag hos Davids mamma i söndags, även där bjöds det på gryta. Fick lunch lådor med oss därifrån med, så ni kan ju tänka er vad vi sprata in på mat denna vecka, och ändå är det bara tisdag ;)

När är direkt ?


Igår ringde jag våran hyresvärd angående vårat avlopp, ringde honom vid 11, han sa att han  skulle komma dirket. Han har fortfarande inte kommit ....



Men jag gillar att diska i detta eviga, smutsiga diskvattnet !

Mys !



Idag var jag nere på stan en stund mitt i all tvätt. Skulle köpt ett par ljuslyktor till hallen men hittade inga så det fick bli lite te istället !


Laddar !


   Sitter och äter frukost och kollar på Biggest loser. Jag försöker ladda inför ännu en dag på jobbet, idag är det spännande då vi bara ska vara 2, finns en risk att jag vill dö efter denna dag !

   Sitter och lyssnar på en låt som jag hörde på Världens barn galan igår, mannen bakom en låt som jag verkligen tycker är gör bra, har nu visat sig med ännu en toppen bra låt.


Lyssna och mys !


Buffé !


Idag fick jag Buffé, had några trevliga recept och självklart en liten bonuscheck ! Dock förstår jag inte riktigt hur dom tar ut ens favvo varor och ger en rabatt på dem. Jag och D fick idag rabatt på Ica pasta, vi har aldrig köpt Ica pasta ... Även tuggummi fanns med, var nog typ 2 månader vi köpte det och drog Ica kortet ... Jaja, man kan ju istället för att se det som rabatt på varor man köper ofta, se det som rabatt på varor som kan inspirera till nya mat i hemmet!


Laxbulls incident !


Idag när jag skulle tillaga laxbullarna, som visade sig vara mycket smarriga, så skulle jag öppna dom där burkarna det ligger i. Jag är så himmla dålig på att öppna sådana burkar, men jag ville inte be om hjälp så trots min ofärdighet så tog jag steget ! Detta slutade i en olycka. Mitt första och sista försök någonsin misslyckades !


Goodie !


   Idag mina kära vänner är en stor dag, jag har denna söndag äntligen klarat mitt gesällprov och har här med fått mitt gesällbrev ! Jihooooo ! 
 


I´m going down !


Nu några dagar i rad har jag mått apilla varje kväll, nu har det börjat komma på dagarna med och det senaste är huvudvärken. Undrar om dt bara är en liten dipp eller om jag är på väg att bli sjuk ? Aja, den som lever får se !


Snart ska jag bädda ner mig i sängen, känner mig såhär ^

Tips !


Ligger nu i soffan, har apont i magen. Men vi har ingen sån där riskudde man värmer i ugnen som faktiskt hjälper himmla bra ! Så ett littet tips, lägg datorn på magen istället, funkar gör bra !

20 år !


Detta är en stor dag, jag lämnar härmed mitt liv som tonåring och kliver nu in i den riktiga vuxenvärlden med allt vad det innebär !


Att lämna livet som ungdom sätter sina spår. 20-års kris? Nej inte än !

Ätbara dagar = Lovley !


Kanelbullensdag firades så klart med kanelbullar !


Korvbollar !


   Idag var jag och David på hajen och storhandlade ! Då jag skulle visa korvbollarna för David tog jag fram en påse sådana, och vad ser jag då? Jo de saknas en bit på en !

 
Ser ni? Sicket lur, nu när änden saknas är det ju inte längre någon
korvboll. Vem i hela fridens namn köper egentligen en påse med bara korvändar ?


Ånger !


   Jaha då var kvällens Idol slut, då är det bara att vänta tills vi får se vilka som går vidare och vem som får åka hem. I mitt tidagre inlägg visade jag medlidsamhet med Camilla, jag ångrar mig och tar tillbaka allt ! Skicka hem den dansbandiga schlager kvinnan nu ! Schlager och dansband i all ära men det funkar inte alltid på varje låt !

Pinigt !


   Igår kollade jag och David på vem som skulle gå vidare i Idol, åhh maz vad pinigt att missuppfatta att man gått vidare ! Jisses, david kunde inte ens kolla på det för han skämdes så !






Stackarn ! Då dom skulle visa vilka som var kvar och kunde få en 2:chans stod hon och gömde sig bakom alla ! Jag lider med kvinnan, hon kommer nog lyssna ordentligt och dubbelkolla vem som går vidare ikväll !


RSS 2.0