Dödsångest och shopping !


   Igår gjorde jag ju som sagt halkan, denna har alla sagt till mig att "den är så himmla rolig", så jag åkte dit och trodde på detta. Nu i efterhand kan jag inte hålla med, under hela tiden (utom teori delen) hade jag dödsångest, jag trodde verkligen att jag skulle dö, ja hade en klump i magen, satt och skakade och ville gråta ! Usch, aldrig mer !

   Efter halkan åkte jag till Gbg, tröffade min syster och shoppade lite och kollade på tv !

   Idag har jag och pappat varit i stan, jag har kört lite, vi har promenixat och varit på systemet, vi har även tränat !

Nu ska jag pysa !

Håll i hatten !


   Nu sitter jag hemma hos min kärlek och kollar på tv, Världens härligaste män närmare bestämmt, nu är däremot "Bygglovs Matte" med och han klarar jag inte av, förstår inte vad alla ser i honom. Usch, han är sliskig !

   Nu ska jag kolla klart på programmet sedan blir det sängen för mig direkt, ska upp klockan 5 imon eftersom jag fått den stora äran att göra halkan på morgonen, vilket innebär att jag ska vara vid körskolan kan 6.40 ! Jisses, tur att mamma kör förbi vid den tiden eftersom första bussen in till stan är inne vid stationen 6.40.

   Jaja, nu ska jag pysa ! Håll tummarna för mig inför morgon dagen och be för att jag ska överleva !

   Over and out / En livrädd alexandra

Julmöte !


   Imorse var jag uppe tidigt, nämligen så tidigt som 6 eftersom jag imorse skulle på Julmöte på jobbet ! Det diskuterades hur butiken skulle seu t, olika leksaker som kommer till jul och mycket annat, självklart bjöds det ävpå frukost !

   Efter mötet gjorde jag dagens goda gärning, jag fick till Guldfynd och köpte mig en rosa bandet ängel, därmed har jag skänkt 20 kr till bröstcancerfonden, jag köpte även en lott så jag skänkte 10 kronor till ! Gick sedan stolt och nästan lite rörd av mig själv därifrån. 

   För övrigt denna dag har jag spelat lite Wii, kollat på tv, städat lite på mitt rum och gjort pannkakor, något jag fortfarrande känner av min mage, usch !

   Nej, nu måste jag pysa och ställa upp min massageb'nk, för snart kommer Davids mamma och ska bli masserad !

Finally !


   Idag fick jag shoppat lite trots allt ! Blev dvd skivor och min efter längtade Sally box ;) Jippie !

   Nu ska jag kolla på Ugly ! 

Time´s wastín !


   Fyra Gossip Girl avsnitt, några mascara drag, några plattångs drag och påklädd sitter jag här, ready to go ! för en g¨ngs skulle är jag faktiskt klar innan jag ska vara klar,vet inte varför, tror det är ett mirakel ! 

   Om 16 minuter går min buss som ska ta mig in till varberg där jag ska möta upp David för lite shopping ! Ska försöka hålla i mina pengar lite bättre än vanligt denna månaden så det blir nog inte så mycket shopping, men jag vet något jag ska köpa iaf :D 

   Nej, nu ska jag packa min väska och sedan bege mig till bussen !

Godmorgon !


  Sitter i min säng pigg som en lärka, har varit vaken sedan 6.20, gjorde ett försök att somna om men det gick inte så jag gick upp åt frulle och nu sitter jag i sängen med ett tänt ljus och en kopp te ! Mysigt så här i kylan, men nu kom faktiskt solen så det kanske blir en bra dag ändå.

   Idag ska jag på äventyr in till Varberg ska möta upp David efter han jobbat klart så ska vi gå på stan och checka läget !

   Nu ska jag kolla på Gossip Girl !


Have a lovley morning


Gossip och seriestart !


   Då jag och David ätit kvällis fick jag den trevlig överraskningen att det var innebandy ikväll, detta är något jag absolut inte finner någon glädje eller något intresse i att kolla på, så jag satte mig vid datorn istället och kollade runt lite. I söndags insåg jag nämligen att jag helt missat att Gossip Girl börjat, don´t ask me how.
   Så jag började fixa lite avsnitt och insåg hur många jag missat, tillochmed några från första säsongen. Denna kväll hann jag bara se ett, men nu har jag fixat det jag missat så imon blir det en Gossip dag :D

   Nu ska jag återvända till mitt tv tittande, idag började nämligen Boston tea party, med en ny säsong ! Efter programmet blir det sova !

   Goodnight sweetheart it´s time to go !

Fräsch !


   Nu sitter jag här igen, denna gång är jag dock ny duschad och fräsch ! Blev ingen träning för mig och pappa idag då pappa tydligen har ett jobb att sköta. då detta beslut fastställdes satte jag mig på mitt rum, surade lite och åt godis som jag inte ens var sugen på ..

   Ringde därefter till David och gnällde lite, han tyckte synd om mig och kom bort så vi kunde kolla lite OTH, efter det fick han med mig ut på en promenix, kort men ändå !

   Nu ska jag snart till min loverboy igen, där blir det väl tv, lite dator och kvällis !

   Byebye !

Träning ?


   Jag har ett träningskort på Friskvågen som jag varje månad betalar för att ha, förr under den lätta tiden i ens liv så man gick i skolan betaldes detta av mina föräldrar, men nu har jag tydligen blivit stor och betalar därför själv. Jag trodde att jag faktiskt skulle börja träna mer när jag betalar själv, men icke sa nicke, nu tränar jag inte alls !
   Därför tänkte jag denna dag få med mig pappa in på ett pass och detta av fyra anledningar :
* Jag vill in och köpa en film
*Jag måste in och kolla hur jag jobbar i veckan
*Ska lämna lite saker hos Angelica
*Måste ändå duscha

   Med detta sagt ska jag nu gå och snacka med pappa om ett pass Flowin senare idag !

Over and out !

Helgen i Halmstad !


   Igår eftermiddag återvände jag hem efter två dagar hos Louise ! Man kan tänka att ute i Halmstads lantliv kan det inte hända mycket på den korta tiden, men det kan jag lova att det kan !

   Festandet i lördags höll på fram till starx efter 5 då jag och Louise äntligen gick och la oss, efter mobil jakt och hem skickande av folk.

   Vaknade vid 11 igår, då började vi städa, efter det blev det frulle framför Sally. Sedan var det bara att packa ihop sig, och åka till stationen för att ta tåget hem, då Louise var seg och satt vi datorn (visserligen för min skull) så missade jag tåget och snäll som hon är körde hon mig till Varberg där pappa hämtade upp mig och körde mig hem !

   Tack för en toppen helg min älskade vän ! Och tack för att du hittade min telefon, vad vore mitt liv utan den ? :P

    Nu ska jag återgå till tv:n och mitt tomte te !

Shake what yo mama gave ya !


   Nu äre pasrty i Haverdal ! Mycket folk, mycket dricka och härlig musik !

   Love to everybody !

Halmstad !


   Jaha, då har jag precis anlänt till Halmstad, närmare bestämmt Haverdal ! Ikväll blire lite middag för Louise som fyllde år igår och sedan blire fest hela natten lång !

   Tåg resan gick fint, otruligt nog var klass 2 biljetterna slut så jag fick åka 1:a klass, det var ju skönt, men till det dubbla priset vette tusan om jag kan uppskatta det, eftersom resan bara tog 40 min :P

   Louise är inne i duschen och jag sitter och kollar på Sally, himmla skönn kvinna det där ! 

   Nu ska jag börja göra mig snygg och sedan ska vi fixa med maten till ikväll, till min stora lycka blir det Tacos ! Jippie !

Over and out !

Rally !


   idag har varit en fin dag, en så fin dag det kan vara en dag som denna med ett väder som detta ! Fy fan, hatar när det regnar och blåser storm, det är fan det pissigaste vädret som finns !

   Jag åkte in till Varberg för att möta upp min älskling, vi gick på stan och fixade och kollade lite, sedan mötte vi upp hans mamma och syster för att gå till Kvantum och inhandla lite mat. Sedan bar det iväg till Davids systers lägenhet där vi åt lite middag och sedan ner till stan igen för att gå på bio !

   Denna kväll såg vi Rally Brudar !
   Det var en bra film, trodde den skulle vara roliagre, men den var bra !

   För ett par veckor sedan var jag och David i Göteborg och kollade på Patrik 1,5 !

Detta var en mycket mysig film, ibland grät man lite, ibland skrattade man och er hela filmen hade man en lycklig varm känsla i kroppen !

   Nu ska jag vara social !

Tjillevippen !

Congrats !


   Idag fyller min kära vän Louise 19 härliga år ! Även hon börjar bli stor och det firas hemma hos henne imon med lite festligheter !

   Hoppas du får en toppen födelsedag med bara massa mys och fest !



Tv !


   Sitter med datorn i knät framför tv:n hemma hos David, kvällen har faktiskt varit ungeför sån sedan jag kom hit strax efter 19, föturom en liten bilutflykt ner till hamnen för att tanka !

   Vi har kollat på Du är vad du äter. Jag kan faktiskt inte äcklas över t med mat eller bullarna dom fick över sig, jisses det är ju för tusan mat, den är bara lite blandad med allt annat, amn får ju se det för vad det varit ! Det är lite märkligt hur som kan göra så med mat när det är så mycket snack om hur vi ska spara på vatten, el och allt vad det nu är, tänk då på all den mat dom bara slänger, gosh !

   Sedan kollade vi på Lyxfällan, my oh my, det värsta är att jag kan se mig själv sitta där om några år ! Sa till David med ett leende på läpparna " David det är så vi kommer ha det om några år", David svar var "Nej", inte argt inte ledset, men han log inte.

   Just nu kollar vi på Debatt med Janne Josefsson, jag gillar Janne, en av mina idoler tror jag att han är ! Jag tycker att Debatt är bra, men jag blir så himmla stressad av att se på det, alla bara skriker och tjatar samtidigt.

   Nu ska jag kolla vidare på lite andra sidor, sedan blir det sova !

Byebye !

Film !


   Kollade just klart på dagen andra film, denna gång blev det Then she found me ! Besviken blev jag faktiskt eftersom den lät så mycket roligare när man läste om den. Den var väl fin men jag tyckte inte den var så himmla bra.



   Nu ska jag möta David vid pressbyrån om 6 min så jag måste skynda mig så jag hinner byta om och göra mig redo för en promenix i stormen !

Back on track !


   Belive it or not, idag har jag faktiskt gått utanför dörren ! Gick ända till Ica och tillbaka, jäkla tur att jag inte har något
körkort för då hade jag väl kört dit ;P

   Jaja, har kollat på en film idag, What happens in Vegas närmare bestämmt ! Den var himmla bra tyckte jag !

Rolig och söt film !


Såg dessa filmerna igår, så mycket snack de är om dom var jag ju tvungen att se dom !
Mysiga filmer att se, man begöver inte tänka på mycket ;P

Godmorgon !


    Idag är en härlig morgon, utanför persienerna lyser solen och det regnar inte, dock hade jag sett fram emot en dag som igår som spenderades framför datorn med film hela dagen ;) Blir nog så trots vädret !

   Idag ska jag duscha, ska bli skönt med fruktansvärt jobbigt. Skulle duschat igår men då var jag ensam hemma hela dagen till lite senare på kvällen, och jag duchar inte när jag är själv ;P


   Nej nu ska jag gå och spotta ut tandkrämen (det bärnner i hela munnen), samla ihop mina saker och bege mig in i duchen !

Busväder !


   Idag är det mycket riktigt som min pappa sa Busväder, jisses ! Man går ut i förhoppningen  om att senare återvända hem något man i detta väder inte kan vara riktigt säker på, kanske blåser man bort, kanske regna ens ögon sönder, vem vet ?

    Pratade med David för 3 timmar sedan då han var på väg hem från Varberg, han skulle ringa mig när han kom hem, undrar nu om Varberg flyttat längre bort, om han försvunnit i busvädret eller om han helt enkelt bara glömmt bort mig ?

    Det mest spännande denna dag är nog att mamma körde ner med våran bil i ett dike, inte vilken bil som helst, nejnej,
utan pappas favvis som han älskar över allt annat, nämligen SAABEN !

   Nu ska jag pysa vidare !

Shut up and drive !


   Idag har jag varit på körlektion, en dubbel sådan ! Det gick bra som vanligt, lite små saker att tänka på bara, förutom
det är jag ganska skillad faktiskt !

   Efter köret åkte jag ner till jobbet och kollade mitt schema, ser ganska bra ut, så nu är det bara 13 dagar tills mitt liv som
hemma kvinna är över och det hårda riktiga arbetslivet drar igång !

   Jaja, nu ska jag gå och laga lunch till mig och pappa !

Over and out !

Vad hände ?


   Igår låg jag som en död fisk större delen av dagen framför tv:n, var himmla skönt att kunna äta sin frulle efter
14, gjorde ett försök vid 11 tiden med två glas cola och typ en pizza smula, men detta stannade inte länge så jag
fick vänta !

   Utgången i lördags var mycket trevlig, större delen av den var det jag och grabbarna ;) Isa kom också bort något som var
uppskattat ! Trots en kännsla av att ha druckit minst märktes inte de i bowlingen, jag som brukar vara ganska skillad var
inte detta längre, efter 5 glas vin och en öl ! Men en strike fick jag gjort och det kompenserar att jag faktiskt låg sist !

    Livet på Varbergs krog finns det inte så mycket att säga om, däremot som lovade David att bjuda på taxin hem då jag
inte hde några pengar, när han ska ta ut pengar så provar han fel kod för många gånger och vips så sögs kortet in av
bankomaten ! Där stod vi utan pengar och frös, som tur väl var blev det ingen efterfest för de andra grabbarna så i sammlad
trupp åkte vi hem ! Tack Kjellie för att du pröjsade så länge !

    Thanks alla grabbs och Isa och Amanda för en kul kväll !

Jobb !


   Nu sitter jag här och borstar mina små tänder innan jag ska iväg och jobba ! Usch, tycker det är så himmla tråkigt
att jobba på lördagar, tycker man borde ha stängt då ;)

    Jaja nu ska jag byta om så jag inte missar bussen !

Ångest !


   Nu sitter jag hemma hos david sen en liten tid tillbaka, kollar på Idol, men jag har av någon anledning börjat ogilla
Idol, jag är trött på det och vill ha något nytt !

   Usch, har fått lite ångest nu, hatar att sitta hemma på fredagkvällar, men det är ändå värre att sitta hemma en lördagkväll, vilket det ser ut som jag måste imon om inte ett under slår in och någon vill festa med mig imon !

   Jaja, nu måste jag gå och kolla på Idol, jag har nämligen läst alla bloggar jag kan och kollat alla intressanta sidor,
så jag ger upp min jakt på något bättre och nöjer mig med Idol !

   Byebye ! Please someone save me tomorrow !

Shopping = Lycka


   Då var jag hemma efter en dag i Göteborg med Louise och hennes syster ! En dag som blev mycket mysig med
shopping, god lunch och härligt väder, och även ett Ikea besök !




   Fynden för denna gång blev en härlig stickad tröja, en gör skön pälsmössa (köptes igår), en väsk och
en vad och 3 ljuslyktor (vasen matchar skålen jag fick av Matilda mycket bra) !



Längtar tills det blir gör kallt och jag får använda min mössa :D

Here we go again !


   Igår hade jag en mysig dag hos min syster i Göteborg ! Det blev lite shopping, lunch på Jensens, Wii fit, klippning, färgning och vi såg även Den magiska leksaksaffären, samtidigt som vi åt sushi !

   Jag fick ju även träffa den lilla katten som hämtades för typ en vecka sedan. Mycket söt, men ganska vild, kan bero
på att han hämnas för att han fått namnet Korven !




   Nu ska jag gå och göra mig iordning för sedan, vet inte exakt när, bär detav till Göteborg även idag ;)

Äntligen !


   Idag är det torsdag, det närmar sig helg ! Jippie ! Idag är det en bra torsdag för jag ksa inte bara sitta hemma som alla
andra dagar, nejnej, jag ska till Göteborg där jag ska träffa Johanna ! Blir lite affärer kan jag tänka mig, en mycket
efter längtad sushi lunch och sedan klippning och färgning och slappande framför tv:n !

   Nu ska jag gå och göra mig snygg för en dag i våran härliga stad Göteborg !

   Tjillevippen !

Mysigt !


   David skulle varit hemma idag, men icke, hans jobb ringde vid 6.50 och ville att han skulle jobba. Så där låg jag själv
i sängen helt plötsligt, men jag somnade om, väcktes av skolbarnen 8.30, somnade om, väcktes av skolbarnen 9.30,
har dom bara rast jämt eller går dom i skolan någon gång ?

   Imorse åt jag en härlig frukost som jag drack julte till :D Är frästad att lyssna på julmusik, men jag har lovat mig själv
att vänta med det, till skillnad från alla andra år, men julte har jag inte sagt något om ;)

   Idag är planen att städa mitt rum, vilket är väldigt behövligt, det är nästan så man skulle kunna tro att ett krig ägtrum där !
Så nu sitter jag och fixa lite perfekt städmusik, blir Stevie Wonder !

   Kollade på Oprah igår, då var det med en man som druckit någon silverdryck, som tydligen skulle vara bra i viss mängd, men man kan säga att jam drack lite mycket, när han dessutom började smörja den i hela ansiktet för att blir av med eksem fick silverdrycken en biverkning han antagligen inte räknat med. Han blev blå !


Han har bytt från vithudfärg till blåhudfärg, något han nu kommer ha resten av livet !

   Nu ska jag gräva mig in i mitt rum och försöka städa !

1 vecka = Changes !


   Jaha, efter en vecka borta från mitt dagliga tv tittande upptäckte jag idag till min förvåning och färfäran att tv3 flyttat på
Days morgon program (repris från gårdagens program som gick på dan) från 9.50 till hör och häpna 7.00 på morgonen !
Jag gillade när de gick 9.50 eftersom det är en lagom tid när manär ledig, inte i hela friden tänkte jag gå upp klockan 7 när jag är ledig, men beroende på hur mitt Days beroende är nu så kanske det blir så att jag går upp 7 iaf :O

   Igår klippte jag David, han var trött på sitt hår och efter tusen år av gnäll så klippte jag det !



Jag tyckte vi skulle spara det så här, men det var inte en poppis frisyr och mannen så jag var tvungen att klippa av allt ;)

Vardagslyx !


   Igår vad dagen D, den gick ganska smärtfritt och jag är nöjd !

   Nu när dagen D är över kan jag äntligen slappna av och sjunka ihop ;) Känns himmla skönt att det är över för ett tag iaf !

   Kom hem från stan för någon timme sedan, jag och Julia åkte in till Blå dörren och satt och fikade och pratade i några timmar ! Det kallar jag vardagslyx, att bara åka träffa en av sina närmsta vänner och ta en härlig fika och prata nostalgiska minnen ! Tack babe för en mysig  fika !

   Nu ska jag byta brallor sedan ska jag nog till David !

Gosh !


   Sitter hemma hos David nu, helt slut är jag, har legat och halvsovt framför tv:n, Varannan vecka gick på 1:an,
eftersom jag redan sett den ansåg jga mig ha rätt att somna.

   Nu är de snart läggdags, något jag läntat efter sedan jag gick upp imorse !

   Here I come lovley bed !

Gnällig !


   Ännu en dag är slut, vilket betyder att dödens dag närmar sig och med detta kommer även mitt eviga gnäll att sluta !
Har de senaste kännt mig mycket gnällig, men för en gångs skull tycker jag inte har mer än rätt att gnälla, dessutom
tänker jag inte tänka på barnen i Afrika och allt vad det är för att tycka mindre synd om mig själv, nejnej altt mitt gnäll
och lidande ska gå till mig och bara mig !

   Ikväll jag ska få kotlett, något jag ser fram emot, då jag är hungrig och trött och verkligen vill ha KÖTT ;)

   Nu ska jag lägga mig i soffan och bara ligga där !



Jobb,Work,Arbeit !

Dags igen !


   Nu sitter jag här, har just ätit frulle och sminkat mig. Ska ta bussen om en halvtimme till skolan för att ännu en dag
stå och öva .. Usch vad jag är trött på det ! Men nu är det inte långt kvar tills slitet och skiten är över !

   Nu ska jag gå och byta om och borsta tänderna, kan inte sitta här längre eftersom Elvis envisas med att vilja sitta på
min axel hela tiden, blir tokig !

   Have a nice day !

Cry like a baby !


   Nu sitter jag hos David och kolla på Room Service och fixa lite Prison Break ;) Har spenderat större delen av min
dag i skoan, som vanligt nu för tiden, övade på Madde och det känns ap pissigt inför söndag, hoppas vi får öva på lördag !

   Usch, börjar känna mig sådär gnällig och trött på mitt liv som jag gjorde i slutet av skoltiden, då man hade så mycket
att gör att ett självmord var något som lät ganska lockande ! Uschusch ! Men det är bara att ta sig i kragen och göra
det bästa av situationen !

   Nu ska jag lägga mig framför tv:n !


Byebye birdies !


Trött !


   Ännu en av mina dagar i mitt egna helvete är slut, tackar Gud för det !

   Nu ska jag lägga mig i min säng med D och kolla OTH, sedan upp imon och tillbaka till helvetet !

The way I´m going to die ?


   Fy sicken dag, orkar inte med det här övandet längre ! Undrar varför jag gör det här egentligen, känns hopplöst !

   Fick iaf övat på Isas uppsättning idag, den blev bättre än någonsin ! Efter Isa hade gått kom David, passade på att
färga honom så det är gjort och sedan fönade jag lite, det går bättre och bättre !
 
  Men allt annat då ? Ja, vad ska man säga, det ser kört ut !







Grattis mig själv !


   Idag fyller jag år ! Äntligen (?) 19 ! Hade middag med mina vänner igår, mycket trevligt och lyckat, efter det åkte en del
av oss tappra in till Varberg där festandet fortsatte !

   Tack alla mina vänner för fina presenter och en dunder lyckad kväll !

   Släkten har precis åkt hem efter en god middag och efterrätt.

Nu ska jag fortsätta tänkte på mig själv och förgylla resten av MIN EGNA dag !





Shalalalalalalala jag är 19 år idaaaag !

Fullt upp !


   Idag har varit en dag utan vila och ro ! Tog 8.15 bussen till skolan där jag satt en stund, sedan gick jag ner till stan och
shoppade lite, blev ett par stövlar och ett linne (bilder kommer kanske imon) träffade även Louise ! Vi åkte sedan tillsammans till skolan för att öva. Madde kom dit så jag färgade och rullade hennes hår, gick sådär bra !
   Pappa kom också så jag fick öva lite finish, gick skit !

   Efter allt övandet åkte jag och Louise till donken, satte oss i bilen utanför friskvågen och åt ;) Vi satt och väntade på pappa, tillslut såg vi att han redan gått in så jag lämnade Louise för att träna ! Hårt och jobbigt pass !

   Efter träningen åkte vi och handlade till imon och söndag, sedan åkte vi hem och packade upp och åt kvällis,
efter det bar det av till David där jag nu sitter ! Hann även vika lite sevetter innan jag gick hit.

   Nu ska jag gå och vara social sedan blir det sova och imon upp och jobba och sedan PARTY ! :D

Off we go !


   Snart ska jag, pappa och David åka till Göteborg ! Pappa ska jobba och spela innebandy och jag och David ska shoppa,
mysa, gå på bio och hälsa på Johanna ;) Känns kul att göra något annat än att vara i skolan och öva !

   Nu ska jag göra de sista med mitt hår och packa min väska sedan bär det av !

   Shopping here I come !

En ny dag i bygganläggningen !


   Igårkväll/inatt hade jag svårt att sova pga. fruktansvärd illamående och magont. Efter ett tag kände jag att det inte riktigt
var som det skulle, som tur väl var hann jag till toaletten och spydde där ! Usch, hatar att spy. Så imorse var jag himmla
trött när David skulle säga hejdå, som vanligt bad jag honom öppna min altandörr, gillar att sova när det är kallt !
Jag tror desvärre att öppnandet av denna dörr är något jag ångrade imorse, då dom började knacka loss berg utanför ! Jag kan lova att detta är bland det jobbigaste ljud som finns ! Så de blev inte mycket sova för mig !

   Nog om mina I-landsproblem och vidare till vinnaren av gårdagens top model final ! Jag följer inte detta men ser kanske
5 min då och då, och jag har genast börjat gilla Whitney, mest för att hon går emot allt som talar för Size 0 och modeller !
Extra glad blev jag ju då när äntligen en mänsklig tjej vann :D


Isn´t she lovley !

Curly !


   Idag har jag varit i skolan och övat, jag och Isa var inne i skolan vid halv 1 så jag kunde prova hennes uppsättning
igen, idag blev den mycket bra ! Nu är de bara lite små saker och dekoration som ska fixas, hon ska även färgas !

   När jag var klar med Isa var det Davids tur, för att underlätta för mig permanentade jag honom. Man kan tänka jisses
när man hör detta, men det är inte så farligt som det låter ! Men jag är glad för att han lät mig göra det !

   Då jag var klar med David åkte vi hem, så jag kunde klippa Janne, blev en lyckad klippning jag fick dessutom 200 kr
mer än jag sa ! Härligt !

   Nej, nu ska jag städa mitt rum, får ju sov besök på lördag och då kan det ju inte se ut hur som helst !

Over and out !




RSS 2.0