Sommaren är här !


   Idag kom sommaren ! Jisses, det är himmla skönt väder ute. Soligt och inga moln på himmlen, blåser lite men det är sköna vindar faktiskt !

   Jag och David har nu på eftermiddagen köpt glass i hamnen och gått runt fästningen ! Jätte mysigt och jätte skönt !





Midsommar helgen !


   Midsommaraftonen firades hos mig på min gräsmatta under ett partytält ! Tidgare hade vi tillverkat en midsommarstång och kransar ! Under kvällen åt vi, sjöng, lekte lite och hade en dunder härlig kväll, trots att det var lite för kall, men vad är det för en midsommar om man inte sitter ute? Så vi tände lite öjus och tog på oss filtar !

   Tack för en jätte härlig kväll !


   Midsommardagen inledde jag med att dammsuga, torkagolv, diska, duscha och med hjälp av David ta ner partytältet ! Isa och Wicky kom förbi en stund och drack saft. Efter att dom gått var det bara att börja göra sig iordning igen. Kvällen spenderades hemma hos Wicky där vi grillade, lyssnade på musik, spelade spel och myste. Vid 00.00 bar det av ner till C&B.
   Jag fick med mig Julle hem, så tillsammans traskade vi hem på Varbergs gator. Väl hemma busade Julle lite med David och sedan blev det bed time !

   Idag har jag inte gjort något, inte ens njutit av det härlig vädret ! Men det blir det ändring på imon, då jag inleder min vecka med semester !

   Ha en trevlig kväll !

Glad Midsommar !


   Nu bär det av till jobbet och sedan blir det mysigt midsommar firande ! Vädret ser inte jätte bra ut, men det kan ju förändras !

   Ha en härlig midsommar mina vänner !

Fix och Trix !


   Idag har jag haft fullt upp ! Började dagen på stan, hittade inga kläder så det fick bli två ljuslyktor och ett sockerkar istället ;)
Senare kom Isa och Johanna hit, jag slingade Johannas hår och klippte henne medan Isa spelade WII, seanre kom även Wicky !

   Efter att håret var klart bar det av ut på utflykt till Vareborg där det inhandlades jordgubbar. Sen åkte vi hem till mig och byddge ihop partytältet, något som senare visade sig vara en dum idé. Efter ihop byggandet begav vi oss ut på blommjakt ! Inte många som trott vi skulle hitta blommor, men jisses vad blommor vi hittade !

   Efter denna dag sitter jag nu här, tvättar lite, måste röja lite och sedan sova för att orka med en dag på jobbet och sedan en underbar dag/kväll med tjejerna !

Over and out !

Helgen som gått !


   I fredags började jag dagen med att jobba, sedan åkte jag hem och gjorde mig iordning för att sedan möta upp mamma och pappa på Harrys där jag satt med en stund och drack cider. När tiden var inne bar det av hem till Matilda där i firade hennes 20 års dag ! En härlig kväll med mat, efterrätt, dricka, sång och dans ! Sedan drog vi vidare till C & B där allt fick en oväntad vändning !
   Tack alla flickor för en fin kväll ! Framför allt tack Matilda som ordnade en kul kväll !

   I lördags jobbade jag på dagen, och på kvällen blev det bara grillning här hemma med mamma, pappa, David och Mathilda. På kvällen kollade vi på film "De ofrivilliga" och "Cool men". Ingen av filmerna var speciellt bra men "De ofrivilliga" var bland det sämsta jag någonsin sett !

   I söndags bjöds det på burnch hemma hos Julia för att fira henner 20 år fyllda ! En mycket mysig brunch med fint väder, massa folk och mycket god mat !
   Efter brunchen drog vi iväg till VB-center där det införskaffades en lite pool. När vi anlände till Bua gick jag till Madde och fixade hennes hår !
   Kvällen blev lugn hemma med "Boog och Eliot 2" inte speciellt bra den heller !

   I måndags jobbade jag hel dag så det var inte mcyket nnat än att jobba, tvätta och slappa !

  Idag mötte jag upp några flickor på stan för att luncha på Sakura och deras sushi buffé ! Yammi ! Mötte efter denna härlig lunch upp David, vi tog en sväng på stan och sedan åkte vi och handlade mat och ett party tält. Sedan kom Linda hit och jag klippte och färgade hennes hår.

   Nu sitter jag här efter en god kyckling kvällis !

   Byebye!

Vad händer ?


   Att något så klart och ljust helt plötsligt bara kan förstöras är något jag har svårt att förstå och acceptera ..

 

Wipe it off !


   Så här på morgonkvisten när man inte kan sova är det ju mycket passande att städa sitt rum. Jag började med detta imorse och när jag väl kom till att torka bort allt damm orkade jag inte hämta massa trasor och rengöringsmedel. Så jag tog efter min syster Angelica och använde mig av våtservetter !

   Detta är ett mycket smidigt sätt att städa, rengöring och trasa i ett så att säga !


Utflykt !


   Idag tog jag och pappa en lgun morgon, när Ludwig kommit hem åkte vi och handlade på Hajen, sedan hem, sedan ner till stan och sedan ut till Bua för att hämta upp Mathilda. Sedan bar det av till Ikea. där det fyndades. En sväng förbi farfar där jag också gjorde ett fynd och sedan Freeport där det blev lite schampo ovh sådant !

   När vi kom hem lagade jag maten medan pappa och D kollade fotboll, fick ju aningen bättre än det gjorde i lördags iaf ! Nu ska jag ta mig en härlig dusch och sedan blir det till att smörja in mig med salvorna jag köpte på apoteket för 456.50 :- !

    Byebye !

Dagen vi saknar !


  Idag är det 1 år sedan jag och många av mina vänner tog studenten ! Fyfan vad roligt det var, det är det bästa jag gjort ! Synd att man bara får göra det en gång !







Här kommer en låt som passar sådana här tillfällen perfekt !

Congrats hjärtat !


   Idag är det min älskade väns Julias 20 årsdag ! Jisses vad tiden går fort ! Nu har du blivit vuxen och allt vad det nu innebär. Bara du inte glömmer oss som fortfarande inte uppnått den vuxna och mogna åldern !


Så här såg vi ut på Julias 19 årsdag !

1 år !


   Idag var det 1 års sedan min farmor lämnade oss. 1 år har gått väldigt fort men det gör ju tyvärr inte saknaden mindre. Är glad för att min farmor väldigt fort fick komma till ett bättre ställe och inte behövde lida så mycket.

    Saknar dig Farmor !










Rent !


   Idag känns det lite osäkert väder mässigt, lite sol, lite moln och säkert lite blåsigt ! Har dock inte gått utanför dörren än, så denna prognos är gjord helt efter mitt ögonmått !

   Dagen går ut på att tvätta, kan säga att det blir lite mer tvätt på 5 pers än två. Och med en långsam tvättmaskin så gäller det att börja i tid !

   Under väntan på maskin och tummlare njuter jag av lite musik !


Mysig vinkväll !


   Igår var det en lugn dag som spenderades inne med lite städning och mys framför tv:n. Starx innan 18 kom Amanda hit då satte vi oss med varsitt glas vin för att fundera över middagsval. Vi vandrade sedan ner till stan där vi satte oss och åt sushi ! Yammi !

   Efter middagen gick vi hem till mig igen där vi kollade på fotboll, pratade, lyssnade på musik och drack vin ! Framåt 00.00 gick vi ner till korgen där vi träffade massa flickor och pojkar !





   Dagen har spenderats i soffan halv död. Men sedan tog jag mig i kragen efter tennisen och röjde upp tillsammans med David och tog mig sedan en dusch !

   Ikväll blire film och chips !

Jisses !


   Nu vart det jädrigt längesedan jag skrev här, detta beror på att jävla Telia inte fått ihop det vi ville ha och endast kopplat in telefon, alltså inte tv och internet. Men de senaste dagarna har grannen blivit snällare och inte slängt ut oss från hans när ;) Spank you stranger !

Sen jag skrev sist har det hänt en hel del. Mitt liv har hunnit gå från helvetet till himmlen, lägenheten har vi fått bättre ordning i och lägenhetens invånare har utökats aningen för en liten framtid ! Sommaren har även hunnit komma, tyvärr tog den med sig stormen också, men som min pappa säger "vad gör det när det är sol?".

   Men nu vet man aldrig när man får internet igen så jag har passat på att lägga upp bilder på Fejjan !

   Imorgon ska vi har middag för Davids familj, lördag blir mysig och söndag ska jag aggera fotbollsmorsa !

   Byebye !

RSS 2.0