Road trip !


   Nu är det sängdags för Alexandra, efter en dag med jobb, lite shopping och en lång kö i kvantum scharken och nu en hemsk huvudvärk ger jag upp. Men inte för att det är så synd om mig, nejnej, utan för att orka gå upp och komma med i bilen som våran road trip ska hållas i !

   Kära vänner, var inte nervösa, detta kommer gå fint ! Men är jag ej tillbaka till min systers kalas på söndag bör ni nog börja leta !




   Denna låten passar ett tillfälle som detta, jag beger mig ut på en dags färd, men gråt inte för de !

What a mess !


   Sitter i soffan nu, det har jag gjirt hela dagen, förutom två kisspauser och en diskpaus, annars är de här jag hållt till denna dag ! Hade även en paus då jag borstade tänderna, något som lätt kan glömmas dagar som denna så jag känner mig ganska stolt över min stora ansträngning.

   Snart kommer David hit och tar hand om mig, jag antar att jag då får hoppas ut pjamasen (som fortfarande är på) och gå in och duscha, något jag inte gör när jag är ensam hemma, och sedan ska vi ut och få luft !

   Byebye !

Oh my !


   Idag sov jag ända fram till 9.50, med en paus vid 6.20, men då dom hållet på och bygger om eller något liknande så var det lika bra att ge upp och gå upp när jag vaknade starx innan 10. Men visst vare skönt att sova ända till 9.50 !

   Nu blire frulle !

A lot, a lot, a lot !


   Ojoj, har varit mycket att göra känns det som ! Igår jobbade jag hela dagen sedan åkte ch Emma hem till mig för att fixa hennes hår, det blev lite ljusa effekter och en mörk färg ! Både hon och jag blev nöjda, så de blev en win win situation. Efter att hon åkt hem kom David till mig, vi myste framför tv:n sedan var det sängdags !

   Upp  för en hel dag på jobbet igen, en mycket tröttsam då vi hållet på att flytta runt hyllor och varor, jisses ! Jaja, nu sitter jag hemma hos David och kollar på Made in Sweden, sedan blir det stund med något annat och sedan är det sova.

   Nu ska jag lägga mig i soffan och tänka på att jag är ledig imon !

Brådis !


   Sitter i Angelicas soffa iklädd morgonrock, pyjamas och strumpebyxor, känner mig lagom snygg ;) Jag insåg just att jag har fått bråttom så nu ska jag borsta tänderna, snygga till mig och sedan gå ner till jobbet !

   Ha en fin dag !

Stadslivet !


   Sitter nu hemma hos Angelica efter en dags/kvälls prövande av stads och lite studentliv, får lov att säga att det inte är så dumt, trots damm och smuts ! Under eftermiddagen har vi slingat hår, lagat kvällis, handlat, kollat på tv och pluggat pytte lite.

   Nu börjar mörkret lägga sig här över Längan och det är snart dags att sova. Av mig får student och stadslivet 5 av 5 toasters, kanon kul !

Förändring !


   Förra veckan började mitt nya liv som innerbar att jag skule börja utnyttja mitt medlemskap på Friskvågen, något jag sagt flera gånger, men till skillnad från då så gjorde jag faktiskt detta förra veckan. Något jag är väldigt stolt över ! Idag har ett nytt liv börjat utan att jag bestämmt detta, jag sitter nu här och ska endast klä på mig innan jag åker till jobbet, och jag har massa tid ! Vad har hänt ? Kanske har jag blivit en riktigt vuxen kvinna eller så har jag stressat för att jag trodde jag skulle behöva det och har nu tid över.




Slut !


   Jaha, då var snart denna helg slut och en ny vecka börjar. En vecka som verkar bli ganska hård med klippningar, färgningar, sliingar och en eller annan stund på Friskvågen ska nog med hinnas med !

   Nu ska jag gosa ner mig i soffan en stund sedan blir det sängdags !

Yesterday !


   Igår jobbade jag, trött som en tok då jag hämtade David i Varberg natten till lördag. Efter jobbet åkte jag hem och bärjade göra mig iordning inför Johannas födelsedags kalas ! Väl där bjöds det på tacopaj och sedan godis ! Tack för en toppen kväll med massa skratt, sång, dans och alkohol !

   Jagvar tvungen att ge upp redan vid 1.15, då jag kände att jag hade olidligt ont i skallen, mycket riktigt var detta migrän, så min natt innehöll spya och försök till att somna. Imorse hade jag fortfarande ont, men David masserade mitt huvud och tog hand om mig och nu är den nästan helt borta !

   Nu ska jag klippa min pappa !

Super freda !


   Idag har jag jobbat, det var inte så mycket att göra så jag och Emma spenderade dom 3 sista timmarna bakom kassan och åt godis och spelade disney TP ! Efter jobbet gick jag som vanligt ner till Friskvågen, men till ovanlighetens skull satte jag mig inte bara och väntade på pappa, nejnej jag TRÄNADE ! Jisses, har tränat 3 ggr denna vecka och känner mig stolt !

   Jag och pappa har nu ätit och lagat mat, så nu sitter vi med kaffe/te, knäck och aladdin asken framför Lets dance ! En superfreda helt enkelt !

Brr !


   Idag är det kallt ute, det kan jag säga utan att ha varit ute då jag inte satt på värmen på mitt rum än. Så imorse när jag vaknade var det himmla kallt vilket även betyder att det är kallt ute ! Fiffig idé va ?

   Nu ska jag diska, borsta tänderna och byta om sedan ska jag ut i kylan till bussen !

   Ha en trevligt vintrig dag !

Sova,sova säng !


   Godnatt mina vänner !


Seg !


   Igår låg jag hemma hos David hela kvällen med migrän, fruktansvärt jobbigt. Men gullet tog väl hand om mig ! Imorse var jag tung i huvet och seg i hela kroppen, men jobbet kallade så det vara bara att stiga upp. Några alvedon som dock inte hjälpte blev mitt hopp under arbetsdagen, men som tur väl var hämtade mamma mig så jag slapp åka buss hem !

   Nu har jag och mamma lagat lite middag, så nu ska här bara dukas och fixas det sista sedan blir det en smarrig torsdagslunch ! Jag och mamma har även kollar present till Johanna, och då jag vet att du kommer läsa detta kan jag inget mer berätta, bara att du kommer blir glad !

Hurry !


   Jisses nu mpste jag apringa till bussen, ska även hinna plocka in frullen och borsta tänderna ;)

Byebye!

Muffin !


   Efter ett mycket hårt och jobbigt träningspass tog jag mig en snabb dusch och åkte sedan och fixade mina naglar, himmla snygga är dom nu igen ! Efter naglarna åkte jag och tankade och köpte muffins till mig och Angelica på donken som jag överraskade henne med. Vi satt hos henne och fiakde en timme innan jag kände att hon behövde fortsätta sitt pluggande och lämnade henne ifred ;)

   Nu sitter jag och kollar på tv och äter knäck som vanligt ! Men jag ska ta och fixa lite lunch nu !

Varför gör jag detta ?


   Nu sitter jag här, ombytt och färdigäten. Men Svampbob tog just slut och kanske är det ett tecken på att jag inte borde sitta här fortfarande. För tillfället känner jag mig inte motivierad till att träna nu, usch ! Jag vill bara gå in och lägga mig i min sköna säng, stänga mina ögon  och bara sova. Men jag känner mig stark som mot min vilja gått upp, dock vet jag inte varför jag gör detta, är det verkligen värt det ?

   Fråga : Träna ett jobbigt pass eller sova ? Inte så svårt vad man skulle välja kanske.

   Tjohopp !

Dagen före !


   Nu sitter jag och David och myser framför tv:n med te och mackor från ugnen, mycket smarrigt !

   Imorgon är jag ledig, något jag skulle varit idag med, men så blev det inte. Kollade efter tränings byxor efter jobbet, men de jag ville ha fanns så klart inte, tar kanske en sväng imon med.

   Nu ska jag slappa framför tv:n, sedan blir det sova så jag orkar upp och träna på morgonen imon innan jag ska göra mina naglar !

   Förresten så har jag ingen träningsvärk alls idag, något pappa lovade att jag skulle ha. Så vem vet, kanske har jag redan lår och skinkor av stål ? Jaja, det hindrar mig inte från att träna mer och få dom ännu mer ståliga ;)

   Over and out !

Grattis !



Så var det med det !


   Min ledig dag ? Pyttsan, den varade fram til 7.30 imorse då jag blev inringd mellan 10-14, ganska slappt iaf och det är ju pengar, men jag skulle sova ap länge idag och bara leva loppan ! Men jag är ledig imon med, har en del att göra då men det får bli 2 halva slappa dagar !

   Nu måste jag verkligen dra !

Mat !


   När jag kom hem från jobbet överraskades jag med en super god middag som mamma lagat fär att få Ludwig på bra humör. Det blev whisky flamberad fläskfilé, sås och pressad potatis och coca cola till det. Yammi !

   Sitter hemma hos David nu, hade minus på mitt konto så jag tog hans internet bank och gjorde ett litet besök, så nu är jag genast lite rikare ;)

   Imon är jag ledig, då ska jag sova och ligga i soffan med datorn i knät !

   Förresten så gick min träning toppen idag, anv'nde en ny maskin i 10 min och kände mig som en mes när jag inte orkade mer. Men när jag kom hem och berättar detta för pappa blir han förvånad och säger at gången ska man användea denna maskin max 5 min, vilket betyder att jag kommer vara död imon då jag glömde stretcha !

   Ha en trevlig måndag kväll ! 

Regn !


   Har precis druckit upp dagens första kopp te, nu ska jag borsta tänderna sedan bär de av in till Varberg för att träna och sedan ska jag jobba !

En låt som passar denna dag ganska bra !



Nytt liv !


   Idag börjar mitt så kallade nya liv, detta innebär egentligen bara att jag ska börja träna, en träning som jag betalar för varje månad med inte utnyttjar. Men idag är det dags ! Känner mig inte motiverad men jag behöver ju duscha då kan jag lika gärna träna lite först ! 

   Nu ska jag göra lite frulle !

Hot !


   Nu har jag diskat lite, städat undan i vardagsrummet, bytt alla ljus och dukat. Så nu sitter jag framför tv:n med en kopp varmchoklad med grädde på !


Lazy Town !


   En grå söndag denna sena Januari dag har spenderats med David framför tv:n. Vi har hunnit se 2 filmer och 4 avsnitt av Vem vet mest, idag har jag kunnat en del svar faktiskt, undrar varför jag blivit så smart. Kan det kanske vara mitt minskade alkohol intag både hemma och på uteställen där man egentligen inte vet vad som finns i glaset man just beställt in. Jag vet inte, den som lever får se.

   Igår var jag med David och hans vänner hos Kjelken och Acke 1 timme innan de drog in till stan, då åkte jag hem till pappa och vi satt och kollade på film och åt popcorn ! Sedan åkte jag in och hämtade David och 3 vänner, tidigare än beräknat då David blev utslängd från Oscars.

   Nu ska jag och David ta en promenix till Pressbyrån, en dag som denna är det onödigt med för mycket lyft !



Saturdaynight !


   Lördag kväll, jag sitter i soffan med datorn i knät, kollar på Körslaget och massa fina kläder på olika sidor. Åt kotletter och potatis halvor till middag, mycet smarrigt !

   Nu ska jag vara lite social med pappa, sedan blir det kanske en svägn bort till David och hans vänner !

   Byebye !

Snyggt och Skönt !


  

En ny outfit, paid by David !



Shopping !


   Igår var en mysig kväll hemma hos David med middag och Let´s Dance !

   Imorse åkte vi in till Vabrerg för att jag skulle få min julklapp av David, nämligen frulle på stan och shopping ! Blev en toppen mysig förmiddag med god frukost och härlig shopping ! Alltid roligare att handla när någon annan batalar ;) Nu ska jag fortsätta kolla på den mycket underliga film jag och David kollar på, Kid Svensk, medan David sitter bredvid och gurglar vatten !

Some love !


   Fredag morgon, jag sitter och äter min vanliga frukost bestående av K-Special ! Om en stund ska jag bege mig ut i kylan till bussen för att åka till jobbet. Ikväll blire födelsedags middag hos David igen, med mat och tårta !

   En härlig låt får inleda denna härliga fredag morgon !



Tjockholmen here I come !


   Idag har varit en dag som gått i fettets tecken ! Till frulle blev det plättar med bland annat kola sås på, till mellis blev det lite hubbabubba pch lunch våfflor med bland annat grädde och sylt på. Sedan blev det kotlett och potatishalvor, inte så fett, men det vägde tråtan till efterätt upp istället ! Så för en stund kändes det inte så bra, men så  jag lite på Generation Fett och kändes mig genast

Musik !



Tänk om man kunde sjunga så bra, som liga får allt andra inget ;)




Grattis Babe !


   Idag är det torsdag, men det är ingen vanlig torsdag, nejnej. Det är min lediga torsdag, det är soligt men viktigast av allt är att det är Davids 21 års dag ! Så som den sanna flickvän jag är gjorde jag frukost imorse, diskade, gjorde te och passade upp min babe ! Precis som det ska vara på ens födelsedag. Inte undra på att jag nu måste ligga i soffan och vila !

  


                                                                                Till frulle blev det plättar !

   Nu ska jag lägga mig ner, kollar på Oprah och tugga ut smaken ut mitt Hubbabubba ! Det här är livet !






Fantastiskt !


   Nu sitter jag hemma hos David, vi kollar på Made in Sweden och jag tycker synd om killen, Kim kanske är hans namn. I pausen kollar vi på filmen om Winnerbäck på 1:an, men David har köpt den på DVD så vi kollar på den senare.

   Jobbet idag var ganska segt, så himmla lite folk. Men vi fick städat lite på lagret iaf, det var skönt. Kul när Johanna och Isa var inne och busade lite också ! Fick hämtat mina skor på Nilsson med, så nu har jag två skor i samma färg !

   På vägen till David sprang jag på Isa, Johanna och Wicky, det var trevligt, har inte träffat Wicky sedan nyår.

   Nu ska jag göra iordning lite te och lägga mig i soffan och njuta av att jag är ledig imon !!!

   So long !

Brådis !


   Har precis ätit upp min frulle så nu måste jag gå och borsta tänderna och byta om sedan bär det av till jobbet, hoppas att det går fort !

   Förresten så fick jag hem en ny klänning då den jag beställt vart sönder, och denna var perfekt ! Sedan ska jag även hämta mina skor idag som dom beställt hem ett par nya till mig !

   Byebye !

Dags !


   Idag har jag jobbat, endast mellan 14-18.15, en sådan dag överlever man ganska lätt, fick även gjort himmla mycket idag så imon finns det inte många måsten ! Innna jobbet var jag förbi hos Isa och lämnade en telefon hon ska låna, fick även hjälpa till att hålla Kurt när Isa gav honom medicin. Min lilla rädsla för katter gjorde sig lite påminnd, men då Kurt hade en krage kändes det ganska lugnt och risken för några avbitna fingrar minskade ganska rejält !

   Nu ska jag krypa ner hos David och kollar på lite tv medans han somnar, har ju sovmorgon imon med eftersom jag inte börjar förrän 9.45 imon och dessutom har bil ! Jihooo !

   Goodnight sweetheart it´s time to go !
  

På G !


   Nu sitter jag framför tv:n efter att ha ätit frukost och kollat min vanliga runda på datorn ;) Innan jag lagar lunch och köra till jobbet ska jag nu diska och sedan ta en härlig dusch ! Medan jag gör detta slår vi till på en Lasse låt !

 
 

Scones och gala !


   Idag har jag och David gjort scones, David gjorde som vanligt grovjobbet som att sula smör med fingrarna, emdan jag fixa fram plåt och bakplåtspapper ! Till sconesen blev det varsin stor kopp te ! Yammi ! Denna härliga kvällis avnjöts till Guldbagge galan, en härlig tillställning utan reklam !

   Nu ligger David här bredvid och halvsover med datorfläkte i ryggen, får avsluta nu innan han börjar brinna !

   Over and out !

Ny vecka !


   Nu är det måndag vilket betyder att det är en ny vecka, med nya förpliktelser och nya möjligheter ! Nu ska jag köra iväg till jobbet !



Sunday - The everything day !


   Igår hade jag en toppen mysig kväll med Isa, en stund med massa grabbar och även sällskap av Johanna och Coffe ! Tack så mycket Isa för en mysig lördag kväll med vin, prat och film !




   Idag är det söndag, min morgon började segt och jag gick inte upp förrens vid 12, då ställde jag och David oss och gjorde scones som vi åt till frulle ! Yammi !

   Har funderat och insett att söndagarna är dagen då man ska göra allt, oftast skjuter man upp städning, pluggande och alla andra jobbiga måsten till just söndagen. Söndagen är även den dagen då man ska vara bakis och bara slappa, hur i hela fridens namn går detta ihop ? Men jag har gjort detsamma, skulle städa idag, men har tagit mitt förnuft till fånga och bestämmt mig för att lägga mig i sängen och kolla på dagens 3:dje men inte sista film !
 
   Goodbye sailers !



I´m a live !


   Hur många tänker inte på en del i ett sex and the city avsnitt näör dom läser min rubrik ? Inte vet jag, men jag tror minsann att Angelica gör det ;)

   Nu sitter jag hemma hos Isa och dricker lite vin, vi kom just hem från David där vi spelade ett himmla kul, men faktiskt ganska svårt kortspel ! Är glad att vi gick dit så man fick träffat lite folk, känns som jag levt som en isolerad flykting ett tag nämligen !

   Nu ska jag vara social, tack Isa för en kväll som varit toppen och kommer fortsätta så !

   Over and out !

Tåvångstankar !


   Ibland när jag kör bil blundar jag, inte länge så jag somnar eller så men en liten stund, något som kan verka ganska dumt, men jag kan inte låta bli, det är en tvångstanke.
   Jag har en till tvångstanke när jag kör bil och det är att köra rätt ner i diket i världens fart, detta har jag ännu inte gjort, men vem vet hur länge jag kommer kunna hejda mig ?

And off we go !


   Nu sitter jag i min säng, ny duschad och fräsch ! Ska slänga på mig mina kläder, borsta tänderna och sedan köra iväg till jobbet ! Känner mig faktiskt ganska pigg, har svoit himmla bra inatt faktiskt, himmla skönt !

   Byebye !

Musica !





En god gärning av Kent.

 






Fin.

Slit !


   Imorse snöade det, det var mysigt till en början, men när bussen var 10 min försen och klockan blev 7.20, var det inte lika mysigt längre. Städningen av gallerian tog bara 30 min, till min stora besvikelse då detta innebar att jag var tvungen att dammsuga och fixa på Br istället.

   Har varit en lugn dag på jobbet, vilket var himmla tur eftersom Södra Cell ska ha julfest och som vanligt beställer leksaker hos oss som vi ska slå in, så idag har jag slagit in ca 70 julklappar något som gett mig sår på händerna.

   Men nu ligger jag här i min sköna säng och undrar om jag någonsin kommer gå upp, om det inte vore för grannens barn som gråter och dunkar huvudet i sitt golv, alltså mitt tak, så vorde det helt perfekt. Helt perfekt ...

Små, små steg






I´m going down !


   Jag vet inte vad det är, men förtillfället verkar mitt liv bara gå nerför .. Anledningen till att jag tror detta är att :
*Jag fick äntligen hem min klänning, den var sönder, krångel med byte
*Min spegel har fått någon glas sjukdom, så den går inte att få ren
*Skulle börjat 10.30 imon, flyttades till 9 och nu 8, detta för att städa bort julen i gallerian (?!)
*Mina favorit örhängen har gått isönder
*En nagel har lossnat

   För tillfället är det så här det ser ut, men jag förväntar mig mer, jag heter ju trots allt Alexandra Utsten, så varför skulle detta vara nog ?

Wine !


   I måndags skulle jag ha en liten spelkväll, slutligen var det bara Emelie som dök upp så vi gjorde det bästa av situationen och fick ihop en toppen kväll med vin, prat, chips,singstar och spel ! Tack Emelie för en toppen kväll !



   Igår hade vi middag med familjen och bara mys framför tv:n !

   Efter att jag idag kört hem Angelica tog jag mig i kragen och städade mitt rum, då jag under julen helt stängt av allt som heter rent och fräscht och följderna blev att jag och Angelica igår upptäckte att te kan mögla mer än man tror ! Men nu är mitt rum som nytt och man behöver inte gräva sig fram till sängen längre !
 
   Nu ska jag lägga mig i min fräscha säng, i mitt fräscha rum och kolla på film !

   Tjo hej !





Blire nån fest eller ?


   Nu sitter jag i soffan och vilar, himmla skönt ! Har sprungit runt på stan med Angelica idag, himmla trevligt ! Fick faktiskt köpt födelsedags presenterna till David. Så skönt att ha gjort det !

   Ska ha mig en liten spelkväll här hemma så jag får väl se om någon kommer ;) Haha !

   Byebye !

It´s so lovley when it´s sunny !


   Vaknade imorse av att det var soligt ute, sicken härlig kännsla, var länge sedan det inte bara var grått och tråkigt ute ! Efter en lång frukost framför tv:n tog jag och David det mogna beslutet att ta en promenix ! En mycket härlig, men himmla kall sådan, då jag började tappa kännseln i låren gav vi upp och gick hem och la oss framför tv:n igen !

   Nu sitter jag här, har fixat lite, ska kolla lite Prison Break och sedan börja med maten kanske, annars kanske man blir utan ;)

   Byebye !

Freedom !


   Sitter nu i soffan, ny duschad och fräsch efter en ganska hård dag på jobbet då någon smartskalle bestämmt att Magic Days skulle börja idag, inte så smart om ni frågar mig. Men jag klarade dagen och detta kanske på grund av att jag nu är ledig 5 dagar ! Jisses, känner mig som värsta lyxkvinnan !

   Imon ska jag sova tills jag vaknar, och då tänker ni "att det gör man ju alltid", men nej för i vanliga fall får jag sova tills jag blir väckt, men inte imon inte ! Jihoo !

   Byebye !

Trött !


   Det är en trött Alexandra som nu sitter här, minutrerna innan det är dags att gå till bussen för att åka och jobba. Undrar varför inte detta kunde vara en ledig dag också .. Men idag går jag till jobbet med trötthet men även en härligt kännsla då jag efter denna dag faktiskt inte jobbar på 5 DAGAR ! Tack Gud för dessa röda dagar !

    Nu måste jag byta om ! Ha en härlig dag !

Ut med det gammla, in med det nya !


   Nyårsafton igår firades på etn herrans massa platser. Började hemma med kräftlunch, sedan hem till Angelica där vi gjorde oss iordning, vidare till Matilda där det bjöds på en god middag och gott sällskap, sedan begva jag mig med bussen till Bua och Martins fest, efter det var det efterfest hos Alex, efterfest nr. 2 ägde rum hos Oscar i typ 10 min och slutligen den sista och 3:dje efterfesten hemma hos Barre !

   Någonstans under alla fest byten försvann David och Matilda tillkom, folk gick hem, somliga krachade glas och en del bråkade. Men det vinnande konceptet under kvällen var alkoholen som flödade, musiken vi dansade och sjöng till och vännerna som kom och gick under kvällen !

   Tack alla fina för en kväll som blev över förväntningarna !

Ska imorgon kanske orka med att lägga upp lite bilder från går kvällen kanske till och med lite från det gångna året, då jag förtillfället är helt slut efter denna bakis dag.

   Over and out !

RSS 2.0