Små röda djur !


Har ju missat att säga att jag och David i lördags festade till det med kräftor ! Jisses vad smarrigt det var, kan ju säga att det var en rätt livad kräftskiva. Jag, David och en kanna saft !


Lyx !


Idag har jag lyxat till det lite extra. Började med att sova ända till 10 ! Blev en mysig morgonstund i soffan med frukost tillsammans med mannen i mitt liv. Sedan vandrade jag ner till min kära vän Lizeth på Hårporten och fick mitt hår slingat. Det kallar jag vardagslyx !


Ikea !


   Idag efter jobbet mötte jag upp Isa och vi gick till Miste minit och fixade lite nycklar sedan hämtade Johanna upp oss och resan mot Kållered och Ikea på börjades !

   Det blev lite shopping och mycket skratt ! Efter en hård shopping tur blev det fika för att sedan orka möblera om i bilen så vi fick in grejerna !

   Tack babes för en härlig dag !

Äventyr !


   Igår kväll kom pappa hit, så idag har han,jag, Angelica och Ludwig varit på äventyr ! Dessa började på Davids, sedan vidare till Espresso house, en liten sväng in på BR och sedan Hajen ! De ni, det är äventyr de !

   Håller på att tvätta, pappa har hjälpt mig, tills han åkt då jag nu får sköta denna syssla själv ! David stack ut och sprang nu så nu ska jag njuta av ensamheten med att bara ligga i soffan ;)

Sport-fredag !


   Idag har jag jobbat, 9-18.15, var en del att göra då Magic days började idag. Testade lite utgångna läppglans, fick dock inga men som svullna läppar eller infekterad tunga. lite synd.

   Under kvällen har jag och David gjort tacos och slappat framför tv:n, började med friidrott vid 19, och det är vad som fortfarande är på. Vill nog påstå att detta varit en ganska tråkig fredag. När sporten äntligen är slut, då har David somnat ! Sicken mysig fredag va ?

Glassigt !


   Idag har jag jobbat, inet lätt jobb kan jag lugnt säga. Burjade med att jag och Sarah tog ner streamerserna på alla fönster, apjobbigt. Detta jobb innebar även att jag blev attackerad av en spindel ! Både Sarah och akropolis lunch gäster blev lika förvånade över mitt skrik ! Vi satte sedan upp nya streamers !

   Jag har även gjort om i skyltfönstret, riktigt snyggt blev det även denna gång ;)

   Efter jobbet mötte David upp mig, vi shoppade byxor åt honom sedan tog vi en glass nere i hamnen! Mycket mysigt i värmen. Nu har vi just ätit middagen som jag tillagat !



Lasses nya låt, vädligt annorlunda för att vara han men mycket bra !


Jobb !


   Om en 1 ½ timme börjar jag jobba innan dess ska jag göra mina naglar, äntligen ! Men innan jag tar mig ner mot stan och naglar och jobb ska jag diska, klä på mig och fixa till mitt hår lite !

   Ha en härlig dag !

Utför !


   Jag har haft en härlig helg bestående av lite jobb och mycket häng med min älskade Louise som hittade till Sverige och Varberg denna helgen ! Tack för en dunder härlig helg med film, choklad, vin, klippning och marknad !

   Idag är det måndag och dags att återvända till vardagen ! Jag mjuk startade lite med en arbetsdag på 9-13.15. Under den kostar tiden körde jag över min tå med en pallyftare med en pall på, vilket gjorde apont, gör fortfarande ont !
   Som tur väl var så tyckte Rolf att vi gjorde ett bra jobb förraveckan så han bjöd på fika ! Efter fikan drog jag ner till friskvågen för att träna, 2:a gången denna månad, det ser ganska lovande ut !

   Var hemma vid 16 sen dess har David hjälpt mig slinga håret, vi har varit en sväng nere på stan och på biblioteket, städat våran trappuppgång och ätit middag ! Nu ska resten av kvällen spenderas i soffan framför tv:n !

   Byebye

Äckliga saker !


   Idag har jag jobbat, skulle jobbat 18-21, men då en person är sjuk blev det 10-21 istället, lite jobbigt men det ger ju aningen mer pengar så det är bara att kämpa på !

  På BR brukar vi ha äckliga, stora flugor, sådana som är ap-sega, som typ fastnar på en. Dom har typ päls med.

   När jag jobbade på Tjörn var det en ännu äckligare fluga där, om det ens var en fluga, någon typ att flyg sak iaf ! Den var stor och randig, det lät även aphögt när den flög !





Äckligt flygdjur !

   Vi har en annan äcklig sak på jobbet, nämligen ägg i hink. Luktar verkligen smarrigt när man öppnar den vita hinken med ägg ligandes i ett gult vatten ! Finns även Egg in a box !





Yammi !




All denna must !


   Vi vet ju alla att det finns julmust och påskmust. När jag var upp på Tjörn denna vändan så avstod jag en dag från cider från systemet. Pappa tyckte ändå att vi skulle fest till det lite så han köpte Grebbesads Sommarmust till mig. Denna must visade sig vara samma som alla andra mustar, trodde det skulle vara något sommrigare och inte något som fick en att tänka på skumtomtar och påskägg !


Skylt !


   Häromdagen var jag och pappa och hämtade mamma på Orust hos mina gudföräldrar, på vägen dit finns det en sån här tokig skylt !


Kan ju säga att man får vara lite mer uppmärksam än när det gäller att akta sig för älgar, dom
är ju aningen större ;)

On track !


   Idag var det inte så bra väder som jag hoppats på så jag passade på att packa upp mina saker och sedan bege mig ner till Friskvågen för att TRÄNA ! Jisses vad duktig jag känner mig så här efteråt !


Erkänn spänstigt !

Från macka till disk !


   Igår jobbade jag som vanligt ute i sjöboden och gjorde mackor, eller smörrebröd som det så fint heter. Började vid 10, skulle sluta vid 20.30, men det visar sig att ingen vill diska på Salt och Sill så istället för att åka upp til huset och äta god middag med pappa så får jag diska.
   Men vem vill inte jobba 10-02.00 ? Jag vill det iaf !

   Idag borjade jag 10, men jag fick gå hem vid 20.45 idag, himmla skönt !
   Imon ska jag och mamma börja vid 9.15, och då äta en god frukost på jobbet och planera dagen ! Antingen blire bara sjöbod för mig eller så blire både sjöbod och bröllop, den som lever får se !

  

Har nog gått och blivit lite av en amerikansk patriot !

   Idag längtar jag efter David och vårat hem !



Modernt !


   Just nu befinner jag mig hos syster Johanna i Göteborg där jag hållit till i eftermiddag för att göra lite hår jobb, ska sedan vidare upp mot Tjörn där en ny arbetsvecka drar igång imon !

   Har inte uppdaterat på länge men det beror på att Telia fortfarande inte fattat riktigt att vi finns till och vill ha deras saker, som man nu börjar fundera över om vi verkligen vill ! Vi har ju bara väntat på detta sedan 1/5, började beställa i mitten av April.

   Telia status ; Har fortfarande inte fått vårt nya modem som dom skulle skicka på studs för 1 månad sedan, idag sa dom till David att dom inte visste att vi skulle ha något ...

RSS 2.0